Transparent
Inloggen
Sluiten

'Oud-spelers staan open voor terugkeer naar Feyenoord'

22 mei 2019 07:34 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Oud-spelers staan open voor terugkeer naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat verschillende oud-spelers van Feyenoord openstaan voor een terugkeer in De Kuip komende zomer. Daryl Janmaat, Leroy Fer, Eljero Elia en Vincent Janssen zouden allemaal komend seizoen het shirt van Feyenoord weer willen dragen.

Fer heeft een aflopend contract en is daarom transfervrij binnen te halen. De middenvelder zou zelfs staan te popelen om naar Feyenoord te komen. Janmaat, Elia en Janssen hebben nog een contract voor een jaar bij hun club en daar zal normaal gesproken een transferbedrag tegenover moeten staan.
Discussieer mee op de forums


Tags

elia fer janmaat janssen daryl eljero kuip openstaan popelen transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zolang ze de uitgekotste en uitgescheten J.P. Boetius niet nog een x terughalen vind ik het wel best.
B.M.I. zou trouwens ook niet misstaan in de huidige defensie,die is beter dan alles wat ze nu zo ongeveer bij elkaar hebben. Ff de 8 miljoen tv gelden er tegenaan gooien van komend seizoen en je hebt hem weer terug.
+1/-0

2 jaar geleden
Vincent Jansen zou wel een stunt zijn.
+2/-0

2 jaar geleden
Als je transfervrij jongens als Maher, Fer, Narsingh en Robben kunt halen moet je dat als Feyenoord altijd doen. Als je vervolgens mannen als Botteghin, Vilhena en Berghuis verkoopt, hou je geld over voor het ook aantrekken van Janmaat en Martins Indi en het mogelijk huren van Vincent Janssen. Dan ben je eigenlijk al klaar voor volgend jaar en heb je het op de transfermarkt gezien je mogelijkheden prima gedaan. Via Japie kun je dan vervolgens misschien nog jongens als Chong huren bij United. Als ik TD was, was het niet zo moeilijk deze zomer. Het vraagt alleen om snelle daadkracht!
+1/-1

 
2 jaar geleden
Maher NOOIT halen, Robben wil echt niet naar Feyenoord.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Martins Indi ligt nog 3 jaar vast en hij is basisspeler totaal onhaalbaar dus.
+1/-0

2 jaar geleden
Terugkomst van Fer zou ik zeker toejuichen, de andere genoemden niet zo direct.
Vincent Janssen zal altijd huur betreffen, is weer korte termijn visie. Liever de jeugd kansen geven, kampioen worden zie ik komende seizoenen toch niet gebeuren.
+2/-0

 
2 jaar geleden
mET ALLEEN JEUGD RED JE HET NIET DUS DIE VIER ZIJN WELKOM.
Verkopen om zo geld te genereren: Tonny, Nicolai, Berghuis, St Juste, Jan Arie, Verdonk en Sven van Beek ( Eric voor de bank houden)
+2/-1

 
2 jaar geleden
Met huren/kopen van spelers die op hun retour zijn dan wel aan het afbouwen wordt je ook geen kampioen.
Denk nog maar eens terug aan de periode Mackaaij, van Bronckhorst en anderen, die periode luidde letterlijk bijna de financiële ondergang in van Feijenoord.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee maar deze vier zijn nog lang niet versleten: Janmaat 30, Elia 31, Jansen 25 en Fer 29.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Fer, prima zoals ik al eerder aangaf.
Verder zou ik opteren voor aanpassing van de zeer zwakk, trage verdediging probeer daar de progressie te halen die vorig seizoen ver te zoeken was.
Als Jorgensen verkocht wordt is Janssen huren zeker een optie dat ben ik met je eens.
Janmaat, in zijn topdagen zonder meer een aanwinst nu teveel geblesseerd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klinkt inderdaad heel mooi, de jeugd de kans geven. Probleem is alleen dat als Feyenoord geen kampioen wordt, de jeugd weggaat. Naar de kampioen, bijvoorbeeld, of naar het buitenland. Feyenoord moet dus wel in het heden presteren om in de toekomst eigen jeugdspelers aan zich te binden. Dus moeten ze wel inkopen, hoe paradoxaal het ook klinkt. Never join a club that wants you as a member, zo denkt een slimme jeugdspeler. Immers, "als ik met mijn 19 jaar hier al in de basis sta, worden we vast geen kampioen en kan ik beter naar een andere club gaan waar ik invaller ben voor een 26 jarige topper."
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Eigen jeugd een kans geven doe je niet alleen uit weelde maar vooral uit noodzaak.

Feyenoord heeft niet zoveel te besteden, inpassen jeugd bij de al aanwezige en hopelijk blijvende routine, Berghuis, Toornstra, Jorgensen, zou dan zomaar een impuls kunnen zijn voor de jeugd die er aan zit te komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Alleen Vincent Janssen is een optie. Maher overal gefaald, Fer alleen maar een draver, altijd maar lopen met die bal, Janmaat geen meerwaarde, Elia weer een jaar ouder en als vleugelspeler liever een jonge sterke kracht. Janssen huren en met al je geld Stengs kopen.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik zou Janmaat graag willen terug zien en ook Leroy Fer.
Weet je wat ik ook graag zie.. Ex on the beach, lekker platte TV.

Daar heb ik een blog over geschreven.
Kom je 'm lezen?

https://redlov82.wordpress.com/2019/05/23/ex-on-the-beach/link

Veel plezier.
+1/-3

2 jaar geleden
Goh eerst heeft iedereen commentaar op van Geel dat hij altijd oude bekende terughaalt en nu smeekt iedereen zelf om de terugkeer van oud spelers.

Fer zou ik prima vinden als hij bereid is flink in te leveren, dus maximaal 7 ton per jaar.
Die andere spelersmoeten zelf hun contract af willen kopen, je gaat gewoon niet investeren voor spelers die niets meer gaan opleveren.

Janssen heeft een half jaar goed gespresteerd, daarna overal door het ijs gezakt. Elia heeft dit seizoen 950 minuten gespeeld, 1 assist en 1 goal gemaakt, dat zijn echt dramatische cijfers.
Janmaat zou inderdaad niet misstaan, maar we hebben gewoon het geld niet.

Laten ze maar een TD aanstellen en de scouting herstructureren anders wordt het nooit wat.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het probleem met van Geel is/was dat het beeld bestond dat hij 'alleen maar' op de gebaande paden bewoog bij zijn transferbeleid. En dat hij altijd terugkwam bij dezelfde namen. Nooit een verrassing; een aankoop waarmee hij verbaasde. Zo leek het.

Niet geheel terecht, want ook een Jorgensen (had ik nog nooit van gehoord, een sensatie in zijn eerste seizoen, alleen niet op tijd verkocht) kwam uit zijn koker.

Voor komend seizoen is het halen van ervaring geen noodzaak, tenzij de spelers vertrekken waarvan je mag verwachten dat ze in dat opzicht komend seizoen de kar gaan trekken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt Jorgensen was een prima aankoop.
Van Geel was goed in zijn eerste jaren toen er nauwelijks tot geen geld was, daarna toen er wel geld beschikbaar was ging hij de mist in.

Maar goed wie gaat hem vervangen? Zelfs een Ferry de Haan zegt af....
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
In de as kun je niet zonder ervaring en volwassenheid; je hebt de stabiliteit die zulke spelers brengen nodig om als ploeg een bepaald minimaal niveau te leveren. Inherent aan jonge talenten (jeugd, dan wel aankoop) is dat ze vaak nog enkele malen door de ondergrens zakken, op sleutelposities kost dat je (onnodig) punten.

Oudere, ervaren spelers geven geen garantie op stabiliteit, net zo goed als dat er spelers zijn die al op jonge leeftijd een constant hoog niveau halen. Zonder dip.

Van de spelers die naar verluidt zouden willen terugkeren bij Feyenoord, word ik niet direct enthousiast:

Janmaat - backs moet je opleiden, niet kopen. Geef een CV, buitenspeler of middenvelder uit de jeugd een kans. Hebben we ook gedaan met de Vrij, Karsdorp, Kongolo, etc.

Fer - goede optie, maar zo weinig van gezien de afgelopen seizoenen dat ik me serieus afvraag of hij wel beter zou zijn da Tapia of Ayoub. Clasie is ook vies tegengevallen.

Elia - speelt niet in de as en erg wisselvallig. Als hij zijn dag heeft, absolute meerwaarde. Op andere dagen onzichtbaar. Die brengt daarmee niet wat je van een speler van zijn statuur (en salaris, waarschijnlijk) mag verwachten.

Janssen - indien je hem kan kopen, vind ik VIncent Janssen nog de meest interessante optie. Maar of hij een speler is die het team op sleeptouw kan nemen? Ik zie in hem geen leider, al zouden zijn doelpunten (ik acht hem in staat 25 goals per seizoen te maken in NL) natuurlijk wel een boost voor het team kunnen zijn.

Martins Indi - zou ik wel een goede optie vinden. Misschien geen leider qua coaching, maar wel een beest die voorop gaat in de strijd en in de as (LCV) een mannetjesputter is. Zou onder Stam zijn loopbaan echt nieuw leven in kunnen blazen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Fer is echt wel beter dan Tapia en Ayoub hoor, hij is alleen erg blessuregevoelig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt maar de Eredivisie is geen Premier League
+1/-0

2 jaar geleden
Teveel van hetzelfde. De club moet heel gericht spelers halen, Danny Bakker van ADO den Haag.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Komt tekort voor de top!
+2/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment