Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Het verlies tegen Willem II thuis heeft er echt ingehakt'

18 mei 2019 06:33 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst: "Het verlies tegen Willem II thuis heeft er echt ingehakt"; image source: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst geeft in gesprek met De Telegraaf aan het lastig gehad te hebben toen na de winterstop Feyenoord een zwakke periode kende. "AZ ging ons voorbij, het verlies tegen Willem II thuis heeft er echt ingehakt", aldus Van Bronckhorst. "Het is een cruciaal moment geweest, waarbij ik thuis zat en dacht: gaat dit nog wel goed komen? Wil ik mijn carrière hier zo eindigen? Denk ik niet: jongens, ik heb er genoeg van, ik stop ermee? Maar nee, dat gevoel had ik niet."

Van Bronckhorst gaat verder: "Ik wilde hier gewoon goed eindigen. Alleen is het niet het seizoen geworden zoals we het wilden. Het is het enige seizoen geweest dat we aan het einde niet de euforie van een prijs hadden. Als trainer kan ik niet blij zijn met de prestaties van dit seizoen. Iedereen moet hiervan leren om er volgend seizoen weer te staan met Jaap."

Volgens Van Bronckhorst is het goed dat Feyenoord nu met Jaap Stam een trainer heeft aangetrokken die geen binding met de club heeft. "Ik denk dat het ook wel eens verfrissend is om een trainer te hebben die geen relatie of verleden heeft met de club", zo geeft hij aan.




Tags

bronckhorst ingehakt binding euforie stam telegraaf verfrissend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Toen Feyenoord verloor van Willem II stonden we al een straatlengte achter op Ajax en PSV. Waar het mis ging, was al meteen in speelronde 1: De Graafschap - Feyenoord 2-0. De Graafschap, mensen. De kansloze nummer 17 van de eredivisie. Daarna is het eigenlijk nooit meer goed gekomen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
17 (!) punten verloren aan clubs uit het rechterrijtje. Tel die er bij op en je doet gewoon mee om de titel. Dus.......werk aan de winkel voor de nieuwe coach.
+3/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg