Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Uiteindelijk zijn we gewoon niet goed genoeg'

16 mei 2019 01:05

Steven Berghuis baalde in gesprek met Fox Sports een beetje van zijn gemiste strafschop. "Mis is mis gewoon. Of de keeper hem nu pakt met een hard schot, een geplaatste of een panenka", aldus Berghuis. "Vaak gaat de keeper heel gretig de hoek in als het publiek er zo achter gaat staan. Dat deed hij nu ook. Ik schoot alleen iets te veel naar de zijkant."

Berghuis was ook niet helemaal te spreken over de wedstrijd van Feyenoord. "Het was geen super wedstrijd. Maar we hebben wel gewonnen", zo gaf hij aan. "We wilden er wel een leuke wedstrijd van maken. We begonnen wel goed, maar uiteindelijk zijn we gewoon niet goed genoeg."

Uiteindelijk kende Feyenoord een teleurstellend seizoen volgens de aanvaller. "Het is geen goede manier waarop wij derde zijn geworden", zei hij daarover. "Je kan ook derde worden dat je in de laatste speelronde nog meedoet, maar dat hebben we op basis van ons spel niet verdiend. Dus het is geheel verdiend waar we nu staan en hoe we daar staan."


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis baalde fox panenka

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.342 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bazoer beek bestlander botteghin burger conteh diepgang donald edirin feyenoordopnummer geheid hanegem haps hecke jong linssen mbuyamba middelmaat narsingh nieuwkoop post rcv scandinavie senesi sinisterra socrates ulligan