Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Ik heb veel doelen bereikt en bij prachtige clubs gespeeld'

12 mei 2019 23:04

In gesprek met Fox Sports gaf Robin van Persie aan het jammer te vinden dat hij niet scoorde tegen ADO Den Haag. "Ik had toch graag mijn goaltje mee gepakt. Hij ging op de paal, net naast of hij werd geblokt", aldus Van Persie. "Dat hoort ook bij voetbal. Het kan niet altijd mee zitten. Ik heb er alles aan gedaan. Tot kramp aan toe."

Van Persie had na afloop wel een raar gevoel. "Zeventien jaar ben ik gewend geweest dat er altijd weer een volgende wedstrijd komt. Dat is nu niet", zo gaf hij aan. "Dat besef was er de afgelopen weken ook al. Dat is toch wel raar. Dat voel je ook wel in je buik. Ik kreeg er zelfs puistjes van. Dat heeft hier ook mee te maken denk ik."

De aanvoerder houdt veel gevoelens over van zijn afscheid. "Ik ga het heel erg missen. Vooral het toeleven naar grote wedstrijden. Dat is vaak iets wat al twee weken voor een grote wedstrijd gebeurd. Dat ga ik zeker missen", zei hij daarover. "Maar ergens voelt het ook goed. Ik heb er voor mijn gevoel het maximale uitgehaald. Ik heb zeker niet alles goed gedaan. Ik heb ook mijn fouten gemaakt door de jaren heen. Ik heb veel doelen bereikt en bij prachtige clubs gespeeld. Dat zijn dingen waar ik trots op ben."




Tags

persie ado buik fox geblokt goaltje kramp puistjes toeleven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda