Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ik vond het heel mooi om te ervaren'

12 mei 2019 22:54

Ondanks dat Feyenoord verloor was Giovanni van Bronckhorst in gesprek met Fox Sports erg blij hoe zijn afscheid verliep. "Het was geweldig. Het is een heel mooi moment geweest om de waardering te voelen in het stadion. Dat is een gevoel dat ik nooit zal vergeten", aldus Van Bronckhorst. "Ik had wel spanning, omdat ik niet wist wat er ging gebeuren. Maar uiteindelijk heb ik alles wat er na rust gebeurde heel intens beleeft. Ik vond het heel mooi om te ervaren."

Van Bronckhorst kijkt met een heel goed gevoel terug op zijn vier jaar als hoofdtrainer. "Het allerbelangrijkste is mijn liefde voor de club. Dat voel je in je lichaam en dat zorgt er ook voor dat je geraakt wordt door gebeurtenissen", zo gaf hij aan. "Het aller belangrijkste voor mij is om mijn liefde voor de club te koesteren. De liefde voor de club is altijd. Ik sluit niet uit dat ik nog ooit terug kom."




Tags

bronckhorst liefde beleeft fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda