Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie speelt zondag al laatste wedstrijd voor Feyenoord

10 mei 2019 18:03

Giovanni van Bronckhorst maakte op de persconferentie vrijdagmiddag bekend dat Robin van Persie zondag voor het laatst in actie zal komen als voetballer. De aanvoerder van Feyenoord zal woensdag niet meereizen naar Limburg. "Daar heb ik het met Robin goed over gehad", aldus Van Bronckhorst. "Ik ben blij voor hem dat hij fit is en kan spelen, daar hebben we de afgelopen twee weken veel tijd en energie in gestopt. Het is voor hem het beste om zondag van het moment te genieten en zo op een mooie manier zijn carrière af te sluiten."

Hoe lang Van Persie kan spelen is nog onduidelijk. "Ik denk dat hij genoeg energie zal krijgen van alles wat er voor hem wordt georganiseerd rond deze wedstrijd. We zullen zondag zien hoeveel minuten hij kan maken, maar daar zullen we – net als tijdens dit hele seizoen – goed contact over houden", zo gaf Van Bronckhorst aan.


Tags

persie bronckhorst meereizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip lulring nac paspoort ramesoe