Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ik ga er zondag van genieten'

10 mei 2019 18:00

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Giovanni van Bronckhorst aan uit te kijken naar zijn laatste thuiswedstrijd als trainer van Feyenoord. "Ik ga er zondag van genieten, want ik denk dat alles bij elkaar komt van de laatste vier jaar", aldus Van Bronckhorst, opgetekend door de officiële website van Feyenoord. "Ik weet niet wat er allemaal gaat gebeuren, dus laat het over me heen komen."

Van Bronckhorst ging verder: "Ik wil de emotie voelen die ik op dat moment ga voelen, daar kun je je niet op voorbereiden. Het is denk ik een luxe en mooi om op deze manier afscheid te kunnen nemen. Dat is voor veel trainers in de voetbalwereld niet weggelegd."

Na een periode van twaalf jaar zal Gio gaan vertrekken bij de club. "De band met de club zal altijd blijven. Het voelt ook wel raar om nu afscheid te nemen, maar ik sta nog steeds achter mijn keuze. Het zal al met al een speciale wedstrijd worden", zo gaf hij aan.


Tags

bronckhorst gio voorbereiden weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.352 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip lulring nac paspoort ramesoe