Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: 'Feyenoord afhankelijk van verkoop, Steven Berghuis vertegenwoordigt hoogste waarde'

10 mei 2019 12:27 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

VI: "Feyenoord afhankelijk van verkoop, Steven Berghuis vertegenwoordigt hoogste waarde"; image source: Pro Shots

Om komend seizoen nieuwe spelers te kunnen halen, moeten er vanuit de huidige selectie eerst spelers verkocht worden. In een analyse van Voetbal International komt naar voren dat Steven Berghuis de speler is met de hoogste waarde binnen Feyenoord. De vleugelaanvaller wordt ingeschaald op een prijs van twaalf miljoen euro. Omdat hij goed in de markt ligt, is de kans dan ook groot dat er interesse los komt.

De prijs voor Nicolai Jørgensen, waar ruim een jaar geleden nog zeventien miljoen euro voor werd geboden, wordt nu geschat op negen miljoen euro, terwijl de waarde van Jeremiah St. Juste en Sam Larsson op vijf miljoen zou liggen. Tonny Vilhena heeft nog een contract voor een jaar in Rotterdam en zal om die reden niet veel meer opleveren. Indien Feyenoord hem verkoopt, zou dat voor een bedrag rond de vier miljoen euro zijn en dat is ook de prijs die Jens Toornstra bij een eventuele verkoop zou opleveren.

Robin van Persie zal uiteraard gaan stoppen, terwijl Jordy Clasie en Cuco Martina terug zullen keren naar Southampton en Everton.

Meer op Voetbal International


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis clasie cuco everton geschat ingeschaald jeremiah juste larsson martina persie southampton toornstra vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik weet niet waar Voetbal International haar informatie vandaan haalt, maar ik krijg de indruk dat een zekere Krabbendam zijn 'gelijk' hier probeert te halen nadat hij eerder dit seizoen de spelersgroep van Feyenoord op een totale waarde van 20 miljoen inschatte.

Slaat nergens op. Bij PSV en Ajax rijzen de transferbedragen de pan uit. Feyenoord moet daar ook van kunnen profiteren. Dit artikel lijkt echt uit te gaan van een absolute bodem; alsof Feyenoord een executieverkoop moet houden.

Voor St. Juste en Vilhena moet je allebei minimaal 10 miljoen verlangen. Dat kan ook. Jong, talentvol, international.
Larsson zou ik voor 5 miljoen wel afscheid van nemen.
Jorgensen verwacht ik niet meer dan 10 miljoen voor te krijgen, en Berghuis zou ik bij serieuze interesse op 15 miljoen zetten. Anders blijft hij maar.

Vilhena, Jorgensen en Berghuis zou ik bij een goed bod laten vertrekken. Het geeft budget waarmee je aan een nieuw elftal kan bouwen.

Met St. Juste zou ik graag nog minimaal een seizoen willen bouwen aan een betrouwbare defensie, met hem in het centrum. Tenzij een club bereid is om 15/20 miljoen te betalen natuurlijk. Larsson raak je niet kwijt, vrees ik. Clasie zou ik proberen vast te leggen. Als Toornstra een stap kan/wil maken, zou ik hem dat gunnen. In plaats van 4, moet je denk ik wel 6 en 7 miljoen kunnen krijgen denk ik. We hebben het over een middenvelder die de laatste drie seizoenen 30 keer gescoord heeft...

Geen idee wie de onderhandelingen gaat doen vanuit de kant van Feyenoord. Maar de schrijver van dit artikel op VI is daar in ieder geval ongeschikt voor.
+2/-0

1 jaar geleden
dat zijn aardige bedragen als je het vergelijkt met Ajax... pff
Heel veel zullen het niet met me eens zijn, maar st. Juste zou ik niet verkopen is in potentie de beste in de verdediging (mijn mening).
Vilhena zal niet bijtekenen en zal verkocht moeten worden, maar is in mijn ogen meer waard dan 4 miljoen. Ik hoop op een goede combi van de spelers die blijven, met jeugdspelers en 2 of 3 aankopen. succes TD (wie je ook mag zijn).
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
St Juste geschat op 5 terwijl van Geel onthulde dat er een bod van 12 was, flikker op. Irritant artikel idd. Help ons een beetje als media en rond het iets af naar boven. Dat heeft dat kut ajakkes ook geholpen dat gehype. Vilhena please please verkopen hopelijk 5 mln maar ik vrees 3 of dat hij voor de 2e keer probeert gratis weg te lopen roepende dat hij een Feyenoord hart heeft en we aan hem moeten verdienen... vorige keer is hij half Europa langs geweest en niemand wilde hem. Matige ontwikkeling in 8 jaar. Berghuis houden of je moet aitor van Twente kunnen halen en dan geld over houden. Die kan mooi met Ted van Leeuwen mee komen. Jorgensen oer Feyenoorder van maken met mega contract, Stam is fan komt echt wel goed opvolger hebben we niet en kost goud. Larsson houden gaat beter worden. Namli halen als stam denkt dat hij het aan kan en Schouten en eventueel el Khayati en verder jeugd en misschien 1 topper huren zoals Kongolo. Janmaat halen als je 8+ voor St Juste kunt krijgen. Clasie blijf ik lastig vinden ik neig naar wel indien transfervrij want niet al teveel vernieuwen. Vermeer (bijlow), Janmaat/St Juste (Bartje n), Eric B (beekie/Geertruida), Kongolo (javdh), Haps (malacia/verdonk), Schouten/Clasie (el B.), Ayoub (Burger), Namli/Kokcu (Jens/El K.), Berghuis/Aitor (Jens/Sinistera), Nico (Vente), Larsson (Hanson/Haps). En dan mis ik er nog een paar zoals Wehrmann en Joris delle voor de complete selectie. Dan heb je toch een prima selectie? Goede mix, veel jeugd, redelijk restwaarde selectie.
+1/-0

1 jaar geleden
Berghuis was 4e rechtsbuiten van Watford en welke club zit er te wachten op Vilhena? Kijk hoe het met Kongolo en Karsdorp gaat. En die waren beter dan Vilhena.
Martin laat ons zitten met een partij ellende zonder mentaliteit of voetballend vermogen.
Elk bod boven de 5 miljoen moet je accepteren, op welke speler dan ook.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony beek benig bestlander brandon chobyong corona dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip linssen lulring paspoort ramesoe