Transparent
Inloggen
Sluiten

'Joris Mathijsen zegt directeurschap Feyenoord af'

30 april 2019 18:47 - Twitter Sinclair Bischop
Foto: Pro Shots

"Joris Mathijsen zegt directeurschap Feyenoord af"; image source: Pro Shots

Joris Mathijsen is door Feyenoord benaderd om vanaf komend seizoen als technisch directeur aan de slag te gaan. Dat weet RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop te melden via Twitter. De voormalig verdediger heeft Feyenoord echter afgezegd en zal dus niet de vervanger van Martin van Geel gaan worden.


Tags

joris mathijsen directeurschap afgezegd bischop geel martin sinclair verdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Hoe komt de RVC bij Jordy Zuidam uit en Joris Mathijsen? Waarom willen deze kandidaten niet bij Feyenoord werken? Hoe komt de RVC bij deze lichtgewichten uit als Martin van Geel weg moet? Hoe nu verder?
 
5 maanden geleden
Niemand die warm loopt om op dit moment bij Feyenoord te gaan werken. Geen geld, veel te hoge verwachtingen bij het publiek en als het elftal niet goed presteert moet je oprotten.
 
5 maanden geleden
Weleens verdiept in Zuidam of Mathijsen?
5 maanden geleden
Nou Niet echt een grote teleurstelling moet ik zeggen.
Vraag blijft wel, wie wordt het dan wel en waarom duurt het zo lang.

Voorbereiding op het nieuwe seizoen moet zo langzamerhand beginnen., zeker op TD niveau.
Directie wordt wakker!!!
5 maanden geleden
Waarom het zo lang duurt is simpel, er is geen geld en wat moet een TD als er geen geld is? Hij zou heel creatief moeten zijn en dat was juist van Geel.
 
5 maanden geleden
Dus Ted van Leeuwen ( zie FC Twente)
5 maanden geleden
Jeetje, ik heb ook geen of dit een geschikte kandidaat was, maar als zulke mannen al niet toehappen, wat gaan we dan krijgen??
Er ligt een geweldige bak werk!!
5 maanden geleden
Hmm dan toch maar Fred Rutten ;) Leeft Rob Baan trouwens nog, die vond ik het toen ook wel aardig doen.
5 maanden geleden
Misschien iets voor Louis van Gaal?
5 maanden geleden
Gelukkig, de man uit de koker van van Geel natuurlijk is net bezig. ik mis één naam met wel een GROOT NETWERK: Ted van Leeuwen ( of Dondé van RC Genk). Niet die gasten die net begonnen zijn. Sorry maar Feyenoord is toch wel verder dan Utrecht en Willem II?
5 maanden geleden
Heel de RVC mag van mij opstappen, als dit hun mentaliteit is. B garnituur als directie en daarmee ook op het veld.
5 maanden geleden
Eens met alle reacties hier; Mathijsen is mijn inziens niet de persoon die Feyenoord als TD moe willen:

- Hij is een protegé van Martin van Geel, en van hem, zijn werkwijze en zijn invloed (en die heeft hij, als 'vriend-aan-huis' Joris TD wordt) moeten we mijn inziens voor nu juist afscheid nemen.
- Hij zit nog niet lang in zijn functie bij Willem II en alhoewel hij qua transferbeleid een aantal goede dingen heeft gedaan (Sol, Isak) vind ik nog niet zichtbaar hoe hij op langere termijn de club vooruit heeft geholpen. Daarvoor is het nog te vroeg.

Ik weet eerlijk gezegd ook niet wie het wél moet worden, maar liever een oude rot in het vak nu dan een onervaren jonge directeur.

De enige opzet waarvoor ik zou hebben geopteerd is Mathijsen als Technisch Manager voor Feyenoord 1 (transferbeleid, manusje-van-alles) en een Technisch Directeur daarboven voor de langere termijn; Robert Eenhoorn. Met een carte blanche op de gehele organisatie om te turnen tot één die topsport faciliteert en ademt.

En dan had je binnen een aantal seizoenen Mathijsen kunnen doorschuiven (bij goed werk) en Eenhoorn Algemeen Directeur kunnen maken.

Maar goed, dat gaat niet door. RvC moet op zoek naar nieuwe directeur en ik hoop nog steeds dat men Eenhoorn ook gelijk binnenhaalt ten koste van de Jong die ik nog niet op een echte visie heb kunnen betrappen.
5 maanden geleden
We zitten inmiddels op 2 mei. In Amsterdam zijn ze al driftig de selectie aan het versterken, en wij zitten nog met een td die niets kan, mag en wil, en met een ad die geen visie heeft maar wel mag beslissen over het stadion. Het kan maar 1 ding betekenen: de mensen met visie in de RvC hebben onvoldoende zeggingskracht; en de mensen die aan de touwtjes trekken onvoldoende daadkracht en zitten er dus vooral voor hun eigen ego. Als je weet wat er bij Feyenoord gedaan moet worden, kom je niet bij Mathijssen uit.

Laatste nieuws