Transparent
Inloggen
Sluiten

'Robin van Persie ziet af van spelen van afscheidswedstrijd'

21 april 2019 10:06 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Robin van Persie ziet af van spelen van afscheidswedstrijd"; image source: Pro Shots

Robin van Persie gaat niet in op het aanbod van Feyenoord om een afscheidswedstrijd te spelen. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. Van Persie is wel vereerd met de mogelijkheid die Feyenoord hem geboden heeft. "Dat is geweldig en ik ben daar trots op", aldus Van Persie. Volgens de aanvaller is een testimonial 'praktisch lastig', omdat het zou betekenen dat hij langer door moet blijven trainen om fit te blijven voor die wedstrijd.

Van Persie zal op 12 mei afscheid nemen van het Feyenoord-publiek in De Kuip tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Drie dagen later zal hij in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard voor het laatst in actie komen.

Via Twitter meldt Mikos Gouka bovendien dat Van Persie komend jaar ook niet als spitsentrainer aan de slag zal gaan bij Feyenoord. De aanvaller gaat een jaartje afstand nemen van het voetbal.

Meer op Algemeen Dagblad


Tags

persie afscheidswedstrijd ado fortuna gouka kuip praktisch spitsentrainer testimonial

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Geen afscheidswedstrijd begrijp ik, leuke geste van Feyenoord om dit te willen organiseren maar als de speler zelf niet wil dan houdt het op.
Meer jammer vind ik het dat van Persie niet volgend jaar al actief betrokken blijft bij de club in de hoedanigheid van spitsentrainer, dit lijkt er op dat hij al afscheid aan het nemen is van de club.
+1/-1

1 jaar geleden
Verstandig van Van Persie. Die rol past niet bij hem. Gelukkig vetrekt hij niet door een gat in het hek.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Graag contact blijven houden . Die jonge gasten leren zoveel van deze topper
+2/-0

1 jaar geleden
Heel jammer dat hij geen spitsentrainer wil worden, al kan ik het wel begrijpen. het zijn voor hem twee best wel zware jaren geweest en hij wil nu eens een jaartje zijn eigen terug trekken en dan kan hij altijd nog zien. Hij hoef niet bang te zijn dat hij hij ergens niet aan de bak komt, dus eigenlijk groot gelijk maar jammer.
+2/-0

1 jaar geleden
Groot verlies voor Feyenoord. Ik zie echt geen speler die hem maar een pietsie kan vervangen. Afgezien van misschien een Berghuis speelt de rest als een dweil.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ach als je TED van Leeuwen haalt als TD heb je wel een TD met een netwerk
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.352 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip lulring nac paspoort ramesoe