Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Al mijn goals in de jeugd waren zo'

20 april 2019 23:22

Tyrell Malacia werd in gesprek met Fox Sports gevraagd naar zijn doelpunt tegen AZ. "Ik kreeg een goede terugspeelbal van Tonny. Ik kon de zestien in en dan schieten", aldus Malacia. "Ik heb ze in de jeugd ook vaker zo gemaakt. Eigenlijk al mijn goals in de jeugd waren zo. Ik raakte hem bewust zo."

De linksback kreeg de opmerking van Hans Kraaij jr. dat hij zich verbaasde dat er niemand op zijn nek sprong. "Ik rende al terug naar mijn positie. Het was 1-1 en we moesten snel 2-1 maken. Ik rende daarom snel terug naar mijn positie, zodat we allemaal terug konden komen", zo gaf hij aan. "Dat was belangrijk. We moesten winnen. Ik heb er zeker van genoten. Ik kreeg nog een hand van Sven en ik gaf Tonny een hand voor de assist."


Tags

malacia tyrell rende fox hans kraaij terugspeelbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.352 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip lulring nac paspoort ramesoe