Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Derde plaats in deze situatie het maximaal haalbare'

20 april 2019 22:54

Robin van Persie werd in gesprek met Fox Sports gefeliciteerd met het bereiken van de derde plaats. "Dat is niet echt een felicitatie waard denk ik, maar in deze situatie wel het maximaal haalbare", aldus Van Persie.

De aanvoerder kreeg de opmerking dat het leek alsof er in beide helften een compleet andere ploeg op het veld stond. "Terwijl we in de eerste helft toch een aantal mogelijkheden kregen. Ikzelf ook. Eentje werd van de lijn gehaald, een kopbal voorlangs en nog een aantal andere mogelijkheden. Als die dan valt, ga je met een heel ander gevoel de rust in", zo gaf hij aan. "In de rust zei de trainer waar het op stond, waar onze kansen lagen in de tweede helft en dat we zo moesten doorgaan."

Van Persie was lovend over het doelpunt van Tyrell Malacia. "Het is geen toeval meer. Een paar weken geleden schoot hij hem bij VVV-uit fantastisch in de bovenhoek", zei hij daarover. "Deze raakt hij beetje met een spin, zodat hij hij lekker terug draait het doel in. Een fantastisch schot. Een Roberto Carlos."

Zelf zorgde hij voor de uiteindelijke overwinning van Feyenoord. "Het was een fantastische bal van Jer", aldus Van Persie. "Het was een beetje een onlogisch contactmoment. Ik kreeg hem diagonaal. Normaal open je hem naar je lichaam en speel je hem binnenkant voet in de verre hoek. Nu besloot ik om hem met buitenkant links te nemen."




Tags

persie binnenkant bovenhoek carlos contactmoment diagonaal felicitatie fox gefeliciteerd jer malacia spin tyrell voorlangs vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda