Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Deze fout maak ik maar één keer in mijn leven'

16 april 2019 09:11 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Deze fout maak ik maar één keer in mijn leven"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Nicolai Jørgensen aan vreselijk spijt te hebben van zijn rode kaart tegen Heracles Almelo. "De fout die ik zaterdagavond tegen Heracles heb gemaakt, maak ik maar één keer in mijn leven", aldus Jørgensen. "Ik heb er echt spijt van en vind het erg voor mijn team, voor de club en voor de supporters. Dat gevoel had ik al toen het gebeurde, maar ik vind het ook goed om dit uit te spreken."


Tags

almelo gebeurde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Akkoord. Martin verlengen zsm blijft voor NLe competitie een hele goede spits of je moet er toch nog tussen 10 en 15m voor kunnen krijgen (dan izak halen...), maar dat betwijfel ik. Probeer met de huidige hoge prijzen maar een soortgelijke spits te vinden.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Je hebt gelijk maar wel vreemd dat Van Geel daar dan kennelijk wel weer goed genoeg voor is.
 
7 maanden geleden
Nee dat mag onze nieuwe td Fred Rutten doen..
7 maanden geleden
Ik denk dat Jorgensen zélf na dit seizoen wel een stap wil maken. Hopelijk is er voldoende interesse en kan Feyenoord de opbrengst investeren in een nieuwe spits.

Isak zou een waanzinnige vervanger zijn, ik vrees echter dat hij al onhaalbaar is. Als ik de geruchten mag geloven (Chelsea zou geïnteresseerd zijn) zijn er al clubs in de markt voor hem waarbij Feyenoord helaas kansloos is.
7 maanden geleden
Chinezen of oliebaronnen naar binnen halen. Geen Vietnamezen.

Laatste nieuws
Tagcloud

aankoop acardipane billy botteghin coach eer enkel fer feyenoordopnummer figuren gok hanegem heijden inzicht janjanmaat jeugdspeler johnston jong kelly kokcu kristensen loos mss narsingh rgen senesi socrates tapia utm wehave