Transparent
Inloggen
Sluiten

Boete voor Nicolai Jørgensen en Jordy Clasie na gedrag tegen Heracles Almelo

15 april 2019 15:25 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Boete voor Nicolai Jørgensen en Jordy Clasie na gedrag tegen Heracles Almelo; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen en Jordy Clasie hebben beiden een boete ontvangen van Feyenoord. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. Jørgensen kreeg in het duel tegen Heracles Almelo een rode kaart vanwege natrappen, terwijl Jordy Clasie op een verkeerde manier zijn frustratie uitte nadat hij werd gewisseld.

Jørgensen heeft vanwege zijn rode kaart bovendien een schikkingsvoorstel gekregen van de aanklager van de KNVB van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Dat voorstel is geaccepteerd, waardoor de Deen de competitiewedstrijden tegen AZ en NAC Breda moet missen.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

clasie almelo boete aanklager breda deen knvb nac natrappen schikkingsvoorstel uitte voorwaardelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Okee prima! Nu focussen op AZ en winnen graag!
7 maanden geleden
Drie wedstrijden voor een aai met zijn scheenbeen waarna die ander ter aarde stortte en daarvoor wel heel stoer 2x een bodycheck kon geven en daar niks voor krijgt?
 
7 maanden geleden
Hij hoort niet na te trappen, dat die ander zich zo laat vallen doet er niet toe. Gewoon niet doen en dat weet hij zelf als geen ander.

Laatste nieuws
Tagcloud

aankoop acardipane billy botteghin coach eer enkel fer feyenoordopnummer figuren gok hanegem heijden inzicht janjanmaat jeugdspeler johnston jong kelly kokcu kristensen loos mss narsingh rgen senesi socrates tapia utm wehave