Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Clasie: 'Dit is een grote fout van mij'

13 april 2019 23:29

In gesprek met Fox Sports gaf Jordy Clasie aan dat er bij hem veel emotie los kwam toen hij gewisseld werd. "Het is achteraf niet goed te praten. Zulke momenten heb ik niet vaak gehad in mijn carrière, maar vandaag gebeurde dat en dat is totaal onnodig", aldus Clasie. "Ik heb daarvoor mijn excuses richting de trainer gemaakt en zal het ook zeker nog richting de groep doen. Dit is een grote fout van mij."

Gevraagd werd aan de middenvelder wat hij dacht toen het bord met zijn rugnummer omhoog ging. "Ik had het gevoel dat we met tien man redelijk goed stonden en dan hoop je daar je steentje aan bij te dragen. Op het veld voel je wel dat het met tien man moeilijker werd, maar we hielden ons wel staande. Dan wil je dat natuurlijk zo graag mogelijk af maken. Je wil die 90 minuten vol maken", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk is het een beslissing van de trainer op tactisch gebied. Dat hoor ik gewoon te accepteren en is een grote fout van mij."

Clasie werd geconfronteerd met de opmerking van Giovanni van Bronckhorst dat er mogelijk nog een straf zal volgen. "Als dat zo is, zal ik die accepteren", zei hij daarover.




Tags

clasie bord bronckhorst fox steentje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda