Transparent
Inloggen
Sluiten

Meerderheid fans blij dat Ten Cate niet komt

30 mei 2003 18:21

Verslaggever: K

Sinds we gisterenmiddag uit het Bredase de geruchten over een verhuizing van Ten Cate naar Feyenoord opvingen stond het bol van de speculaties omtrent zijn mogelijke komst. Aan het einde van vrijdagmiddag maakte Ten Cate op een speciale persconferentie bekend dat hij definitief vertrekt bij NAC Breda. De huidige coach van NAC 'zweerde' op de persconferentie geen nieuwe club te hebben. Eerder vanmiddag liet Van Marwijk op de persconferentie van Feyenoord vooruitlopend op de Amstel Cup al weten vanmorgen van Van den Herik te horen gekregen hebben dat hij definitief niet naar Schalke'04 mag vertrekken en dat hij met plezier zal blijven.

Aangenomen dat de twee de waarheid spreken en dat het geen ingestudeerde schetsvertoning was, zoals voorafgaand aan de transfer van Dirk Kuyt eindigt hiermee dus de geruchtenstroom rond Ten Cate en Feyenoord.

In de poll die wij sinds gisteren op de site hadden staan liet een meerderheid van 53,7% van de fans weten dat Ten Cate geen wenselijke coach voor Feyenoord zou zijn. 39,6% van de fans zag het wel zitten met Amsterdammer Ten Cate in De Kuip.

De nieuwe poll gaat over de vraag of winst in de Amstel Cup finale het seizoen goed maakt.

Meer op




Tags

cate amstel nac poll bol bredase geruchtenstroom gisterenmiddag herik ingestudeerde kuip kuyt marwijk opvingen schalke schetsvertoning speculaties verhuizing vooruitlopend waarheid wenselijke zweerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda