Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik dacht aan een overtreding van Botteghin'

13 april 2019 23:21

Steven Berghuis stond na de wedstrijd met een blij gevoel Fox Sports te woord. De aanvaller opende in de eerste helft de score. "Het was een goede bal van Nicolai. Ik kwam al een of twee keer eerder in die situatie, maar toen was die bal te zacht en moest ik inhouden. Ik schoot de bal niet eens zo goed in", aldus Berghuis. "Dat is het enige nadeel als je met je linkerbeen op rechts staat. Normaal is het met rechts aannemen en schieten of stiften. Nu moet je er omheen. Ik ben er wel op aan het trainen."

Wat er precies bij de strafschop gebeurde kon Berghuis niet zien. "Ik dacht dat het een overtreding was van Botteghin, omdat hij vrij hoog was met zijn voet", zo gaf hij aan. "Ik dacht aan een overtreding van Botteghin, maar ik werd positief verrast."
Tags

berghuis botteghin fox inhouden linkerbeen stiften zacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten geertruida gimenez hancko harris jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk primary priske read slot smal socrates stengs system trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki