Transparent
Inloggen
Sluiten

Hugo Borst: 'Feyenoord zou Jordy Clasie een wedstrijd schorsing moeten geven'

13 april 2019 22:58 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Hugo Borst: "Feyenoord zou Jordy Clasie een wedstrijd schorsing moeten geven"; image source: Pro Shots

Tijdens de Eretribune op Fox Sports had Hugo Borst geen goed woord over voor de actie van Jordy Clasie toen hij gewisseld werd. "Om te beginnen staat het 1-1, dan schiet je een beetje op. Verder staat er Robin van Persie te wachten, toch niet de eerste de beste", aldus Borst. "Kijk hem eens lopen. 'Oh oh, wat heb ik een groot ego'. Verschrikkelijk. Dan komt er een sukkeldrafje en dan gaat hij. En dan nog het allerergste. Dat vind ik echt niveauloos. Commentaar geven en een afwerend gebaar naar Giovanni van Bronckhorst. Respectloos! Ze zouden hem een wedstrijd schorsing moeten geven. Het publiek strafte het meteen af."

Borst ging verder: "Om nou te zeggen dat deze oelewapper een goed seizoen heeft gespeeld... Hij was niet fit tot in december. Dus hij zou ook eens kunnen zeggen 'wat voor inbreng heb ik gehad dit seizoen voor Feyenoord'. Die is heel marginaal. Vandaag was het niet eens zo heel slecht als je de cijfertjes bekijkt, maar het kan wel eens dat je gewisseld wordt. Ook als aanvoerder."

Als het aan de analist ligt, krijgt Clasie een zelfde straf zoals Letschert van FC Utrecht kreeg. Het is een gebrek aan respect en ongedisciplineerd gedrag", zo gaf hij aan. "Feyenoord blinkt er ook in uit. We weten allemaal dat Ayoub zich niet voorbeeldig heeft gedragen en ook Berghuis heeft zich misdragen. Het is een rode draad bij Feyenoord dit. Dit is de ultieme ondermijning."
Tags

borst clasie afwerend allerergste ayoub berghuis blinkt bronckhorst cijfertjes ego eretribune fox letschert marginaal misdragen niveauloos oelewapper ondermijning ongedisciplineerd persie respectloos strafte sukkeldrafje utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hier liet Clasie zich inderdaad van zijn slechte kant zien. Doch, ik begrijp het wel enigszins. Als hij een middenvelder wou wisselen lag Vilhena toch wel meer voor de hand. Wat moet die allemaal fout doen om een keer gewisseld te worden zeg?
+3/-0

 
5 jaar geleden
Inderdaad Vilhena kwam eerder in aanmerking voor een wissel, gedrag van Clasie is niet goed te praten je bent prof gedraag je dan ook zo.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Gio heeft gewoon de middenvelder er afgehaald met de minste aanvallende kwaliteiten en dat is nou eenmaal Clasie. Je kunt veel zeggen over het wisselbeleid van Gio, maar deze wissel was gewoon logisch.
Als je iets wil forceren dan doe je dat niet met Clasie, die heeft geen goed schot, geen kopkracht, weinig fysieke kracht en te weinig technisch vermogen.

Vilhena speelde nou ook niet bepaald zijn beste wedstrijd, maar vergeet niet dat hij wel het elftal in balans houdt.
+1/-0

5 jaar geleden
Clasie had je nooit moeten huren. Amrabat, Tapia en Vilheena kunnen daar spelen
+2/-0

5 jaar geleden
Overdreven allemaal juist goed wat pit een keer (als het vaker gebeurt dan kan het niet) en niet gewisseld willen worden. Vilhena speelde weer matig en wordt bijna noooooit gewisseld om gek van te worden. Zo dacht hij ook waarschijnlijk. Pedersen bij heracles deed precies hetzelfde wat ook te zien was in de samenvatting en daar hoor je helemaal niemand over. Waarom krijgt de tegenstander nico geen geel voor dubbele bodycheck/obstructie?
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Tonny moet verkocht worden dus speelt hij altijd.....
+1/-0

5 jaar geleden
Ik begrijp so wie so al niet waarom hij nog in de basis staat. Voegt met zijn obligate spel niets toe. Is geen schim van de Clasie toen hij nog samenspeelde met El Ahmadi. Huur dus niet verlengen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vind het heel dubbel. Enerzijds vind ik dat Clasie zo niet had moeten reageren, maar moet hij dan gelaten accepteren dat hij gewisseld wordt? Hij mag wat mij betreft best pissig zijn en ervan balen. De andere kant is weer dat hij het wel best vindt, en vervolgens een beetje gaat lopen lachen met de andere wissels op de reservebank...

Komende zomer vertrekt Vilhena denk ik, en als Toornstra een mooie kans krijgt zal hij ook gaan. In dat opzicht denk ik dat je Clasie moet proberen te behouden; anders heb je komend seizoen een compleet nieuw middenveld.
+1/-0

5 jaar geleden
Hugo moet zich vooral met Sparta bemoeien.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.760 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden bullaude dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment