Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Nicolai Jørgensen was geel in mijn ogen'

13 april 2019 22:48

In gesprek met Fox Sports gaf Robin van Persie aan dat hij de rode kaart van Nicolai Jørgensen niet terecht vond. "Ik stond naast het VAR-scherm, dus ik kon meekijken", aldus Van Persie. "Het was een heel klein tikje. Dit was geen natrappen. Het was een heel klein veegje, dus geel in mijn ogen."

Van Persie vond de reactie van Jordy Clasie bij zijn wissel niet kunnen. "Dat was niet goed. We moeten winnen. Je moet gewoon tempo maken en die tweede goal maken. Gelukkig is dat ook gelukt", zo gaf hij aan. "Wie het ook is, je moet gewoon tempo maken. Ondanks dat we met een man minder op het veld staan, moeten we wel jagen op de 2-1."

De aanvoerder speelde tegen Heracles bijna twintig minuten mee, maar hij hoopt tegen AZ volgende week in de basis te kunnen staan. "Daar gaan we voor. Een goede trainingsweek maken en dan gaan we het laatste maandje in", zei hij daarover.




Tags

persie clasie fox heracles jagen maandje meekijken natrappen scherm tikje trainingsweek var veegje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg