Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Zwarts: 'Nieuws is in het begin eventjes hard aangekomen'

10 april 2019 15:15 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Joël Zwarts: "Nieuws is in het begin eventjes hard aangekomen"; image source: Pro Shots

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Joël Zwarts aan verrast te zijn dat hij moet vertrekken bij Feyenoord. De club heeft besloten om de optie in zijn contract niet te lichten. "Eerst heb ik een ja gekregen dat mijn optie sowieso gelicht zou worden en ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Een paar weken later werd mijn zaakwaarnemer gebeld dat mijn optie toch niet gelicht wordt", aldus Zwarts. "Ik heb geen mededeling gekregen, dus ik zou ook niet weten wat de reden daarvan is."

Gevraagd werd aan de aan FC Dordrecht verhuurde aanvaller of het vertrek van technisch directeur Martin van Geel hier een oorzaak van kan zijn. "Dat zou een optie kunnen zijn, maar ik zou niet durven zeggen wat het verder zou kunnen zijn", zo geeft hij aan. "Ik maak het seizoen nu rustig af bij Dordrecht. Ik wil nog een paar doelpunten maken en mezelf laten zien de komende vijf wedstrijden. Dan gaan we daarna rustig bekijken welke opties er komen en wat ik dan ga doen."

Zwarts baalt vooral dat hij geen kans krijgt om zich te laten bewijzen. "Geef me een kans en laat me mezelf bewijzen. Als het dan niet goed is, het zij zo. Dan moet ik nog harder trainen en nog beter mijn best doet. Ik moet mezelf dan laten zien. Als de trainer dan zegt dat het niet goed genoeg is, kan ik daarmee leven", zegt hij daarover. "In het begin is het eventjes hard aangekomen. Het is teleurstellend als je eerst een 'ja' krijgt en daarna een 'nee'. Maar ik laat me niet uit het veld slaan. Ik doe gewoon mijn ding hier en kijk dan naar een volgende stap.

Meer op RTV Rijnmond


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Aan de nieuwe trainer gevraagd?,t blijft een amateuristisch zooitje daar in het Maasgebouw.Met mensen omgaan dat kunnen ze niet.
3 maanden geleden
Hier krijgen we spijt van vrees ik.... Sowieso belachelijk eerst ja en dan nee dan wordt je toch helemaal gek?
 
3 maanden geleden
Leuke counterspits niet meer niet minder en dan zeker niet voor Feyenoord. Ook Vente lozen komt ook tekort
 
3 maanden geleden
Hadden we maar op de counter gespeeld tegen trencin uit bij 30 graden op kunstgras ipv 433 en dik de boot in.... Zonder dollen lekker in een hokje plaatsen als counterspits en klaar? En dan nog kun je er wellicht geld op verdienen. Er zijn zoveel spelers tussen ca 16 en 26 jaar nog doorontwikkeld of omgeturnd naar een andere positie.
 
3 maanden geleden
Een teken dat van Geel het dus niet meer voor het zeggen heeft ( maar Max Huiberts?)
 
3 maanden geleden
Straks komt Stam en dan wordt het hele zaakje weer ondersteboven gegooid en vervolgens een nieuwe TD en die heeft dan weer zijn zegje en vervolgens moeten we dan weer gaan herschikken, herbeginnen, heropbouwen, kortom zijn we eigenlijk ooit uitgebalanceerd, uitgeleerd, uitgeouwehoerd ?
 
3 maanden geleden
Zolang de resultaten en het veldspel belabberd zijn is Feyenoord niet uitgeleerd, jammer dat de supporters het wel zien maar de leiding niet.
3 maanden geleden
Wat een hysterie over een speler die op alle fronten tekort komt. Gewoon een goede beslissing genomen door Feyenoord, je moet op een gegeven moment gewoon stoppen met een speler die geen enkele toekomst heeft bij Feyenoord.

Dat hij bij Dordt een paar potjes leuk speelt maakt hem nog geen potentiële topper. Dit gezeur had je ook bij Dekker, Achabar, van Deelen, Woudenberg, etc. en bij welke topclubs spelen zij nu? Alleen Janssen is "geslaagd".
 
3 maanden geleden
Ja en die moet je gaan huren volgend jaar!
 
3 maanden geleden
We hebben een goede spits lopen en voor de backup is Vente prima geschikt.
 
3 maanden geleden
sorry maar Vente is leuk voor Heracles of NAC. Nicolai gaat weg, want nu kan je nog iets voor hem vangen ( 2 jaar). Dan gewoon geld genereren ook Tonny en Berghuis verkopen.
 
3 maanden geleden
Ik denk dat we Vente nog niet moeten afschrijven geef hem nog even de tijd. Ik zie Nico niet zo snel vertrekken hoor of er moet een club 10+ miljoen bieden, maar dat zal wel los lopen.
 
3 maanden geleden
Sterker, ik zie Nico, van Beek, Jan Arie en Tonny zomaar vertrekken. Berghuis een vraagteken
 
3 maanden geleden
Janssen geslaagd LOL. Janssen is een flop. Half goed seizoen gedraaid in de eredivisie. Die 18 miljoen was echt bizar van Tottenham.
 
3 maanden geleden
Daarom stond het ook met aanhalingstekens ;)
3 maanden geleden
Weer een typisch voorbeeld van de visieloosheid achter het technische beleid. Het is te tragisch voor woorden dat een club die een topclub wil zijn, zulke koekebakkers aan de leiding heeft.
3 maanden geleden
Een speler met kleurtjes in zijn haar moeten we sowieso niet hebben.

Laatste nieuws