Transparent
Inloggen
Sluiten

Optie in contract doelman Elber Evora gelicht

9 april 2019 12:34 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Optie in contract doelman Elber Evora gelicht; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het de optie in het contract van Elber Evora heeft gelicht. De doelman ligt daardoor tot juli 2020 vast in Rotterdam. De 19-jarige Evora maakt deel uit van de selectie van Jong Feyenoord, maar trainde al regelmatig mee met het eerste elftal. In de voorbereiding van komend seizoen zal hij zich ook daar bij aansluiten.

Evora speelt al vele jaren voor Feyenoord. Nadat hij bij SC Feyenoord begon als keeper stroomde hij in 2010 door naar de proftak van de club. Vanaf Onder 12 doorliep hij alle jeugdelftallen. Tegenwoordig zit hij bovendien ook bij de selectie van het nationale team van Kaapverdië. Evora zat bij vijf interlands op de bank, maar wacht nog altijd op zijn debuut.

Naast het lichten van de optie in het contract van de doelman heeft de club ook bekend gemaakt dat het dit niet heeft gedaan bij vijf andere spelers. Joël Zwarts, Daudè van der Kust, Jeremy van Mullem, Jaron Vicario en Jordie van Leeuwen kunnen daardoor allen uitzien naar een nieuwe club.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

evora elber daude jaron jeremy jong jordie kaapverdie mullem proftak uitzien vicario zwarts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Joel Zwarts geen contract? Die vind ik wel erg goed hoor. Zit nu bij Dordrecht. Snel, sterk, fysiek goed, goede lengte, technisch goed, 2-benig, doelgericht. Maar goed blijkbaar hebben we betere aanvallers die eraan komen?
+1/-1

4 jaar geleden
Zwarts lijkt mij ook beter dan Vente, maar misschien is hij een pure counterspits. Aan zo'n spits heeft Feyenoord niks.
+1/-1

4 jaar geleden
Als Zwarts maar niet een speler wordt zoals Vincent Jansen, niet goed genoeg bevonden voor Feyenoord en vervolgens bij AZ terecht gekomen en voor heel veel geld verkocht.
Een speler als Zwarts zou ik altijd een contract aanbieden nu loopt hij gratis de deur uit.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Misschien is dit stiekem de zienswijze van de nieuwe TD achter de schermen?
+1/-1

4 jaar geleden
Dat Zwarts geen contractverlenging krijgt slaat nergens op. Belangrijkste is dat duidelijk wordt wat Feyenoord wil met Jong Feyenoord volgend seizoen; nog zo'n seizoen kan niet meer. Dat de andere vier moeten vertrekken is minder verrassend.
+1/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico bbb cda doodlopende excelsior geertruida gimenez ivanusec kabinet madrid minteh nederland nieuwkoop nsc paixao polarisatie pvda pvv read sauer slot stengs timber timmermans trauner ueda vvd wilders willykment