Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'We hebben vandaag alles gegeven en hebben 0-3 gewonnen'

8 april 2019 00:01

Nicolai Jørgensen was blij met de winst tegen VVV. "Het was niet makkelijk voor mij en voor het team. We hebben niet goed gepresteerd. We hebben vandaag alles gegeven en hebben 0-3 gewonnen, dus wij zijn blij. En ik scoorde zelf nog een goal", aldus Jørgensen. "Vandaag was ik erg gefocust. Als een ploeggenoot een fout maakte, was ik er meteen voor ze om ze vertrouwen te geven. Het is niet erg als je een fout maakt. Je mag dan ook boos zijn. Zolang je maar blijft werken voor het team."

Jørgensen ging verder: "Voor de wedstrijd hebben we met alle spelers al besproken dat we altijd positief zouden blijven, wat er ook gebeurt. We moesten elkaar vertrouwen blijven geven, omdat we in het verleden veel problemen hebben gehad met het spelen op kunstgras. Dat hebben we vandaag gedaan. In de tweede helft hebben we wel een korte fase gehad waarin zij een paar kansen kregen, maar we hebben het erg goed gedaan. Drie punten en de derde plaats is goed."




Tags

vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki