Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Het was belangrijk om vandaag de punten te pakken'

7 april 2019 23:54

In gesprek met Fox Sports was Giovanni van Bronckhorst blij dat Feyenoord eindelijk weer een uitwedstrijd had gewonnen. "Het was belangrijk om vandaag de punten te pakken. Zeker ook gezien de stand en de mogelijkheid om over AZ heen te gaan. Dat hebben we gedaan. Voor ons allemaal heel goed", aldus Van Bronckhorst. "De drie punten waren nodig en dat hebben we goed gedaan. De omstandigheden waren moeilijk hier met het veld. Ze hadden vandaag wel goed gesproeid."

Van Bronckhorst ging verder: "We hebben het wel goed gedaan. In de tweede helft hadden we het wel al eerder moeten beslissen. We hebben VVV nog te lang in de wedstrijd gehouden. De 0-2 van Nico was belangrijk daarin. Je haalt dan het geloof ook weg bij de tegenstander. We hebben in die fase voldoende kansen gekregen."
Tags

bronckhorst fox gesproeid vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend bijschakelt carranza depay dumfries dutch figuren frimpong gakpo geertruida gekte hancko ivanusec kansjes koeman kraaij kuip middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave