Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Vooral tevreden met het resultaat, dat was het allerbelangrijkste'

4 april 2019 22:58

In gesprek met Fox Sports gaf Giovanni van Bronckhorst aan vooral tevreden te zijn met het resultaat tegen sc Heerenveen. "Dat was vandaag het allerbelangrijkste. Dat we de wedstrijd zouden winnen", aldus Van Bronckhorst. "Dat hebben we gedaan. De manier waarop was ook goed. Zeker de tweede helft. We doen alles om de wedstrijd te winnen. We hadden er nog meer moeten scoren in de tweede helft, maar ik ben al met al tevreden met het resultaat."

Defensief stond het uitstekend bij Feyenoord. Er werd nauwelijks iets weggegeven door de verdediging. "Bijna niets denk ik. Er waren weinig echte kansen voor Heerenveen en zelf hebben we heel veel kansen benut", zo gaf hij aan. "Ook de twee goals die werden afgekeurd. Dat waren twee mooie goals. Maar de VAR ziet alles en dat moet je accepteren."

Steven Berghuis liet zich in positieve zin tijdens de wedstrijd. "Daar ben ik heel blij mee. Hij was vandaag belangrijk voor het team met de manier waarop hij speelt. Hij opent kansen voor andere spelers en ook voor zichzelf. Vandaag was hij heel goed", zei de trainer van Feyenoord daarover.




Tags

bronckhorst heerenveen berghuis fox var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer