Transparent
Inloggen
Sluiten

'Toekomst Jan de Jong onduidelijk, Vrienden van Feyenoord wil Robert Eenhoorn'

4 april 2019 09:07 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Toekomst Jan de Jong onduidelijk, Vrienden van Feyenoord wil Robert Eenhoorn"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat het nog onzeker is of Jan de Jong ook na dit seizoen algemeen directeur van Feyenoord zal zijn. De Vrienden van Feyenoord heeft een duidelijke voorkeur voor Robert Eenhoorn als directeur, die momenteel diezelfde functie vervult bij AZ. De raad van commissarissen van Feyenoord heeft onder leiding van voorzitter Toon van Bodegom een eigen plan voor de toekomst, maar kan dit nu nog niet op tafel leggen.
Tags

eenhoorn jong bodegom telegraaf vervult

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat zou heel mooi zijn als hij ook Max mee neemt! Toon Gerbrands nog beter maar die zal niet komen. Landzaat zit er ook al dus dan nog ff snel de topjeugd van az leeg halen voordat het herenakkoord start ....:-). Beetje raar wel met de Jong maar emiel schelvis zei al laat hem het stadiondossier oppakken.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zei vanaf het begin al dat de fletse kleurloze fantasieloze lachwekkende saaie grijze muis Jan de Jong totaal niet bij Feyenoord past. En al helemaal niet als algemeen directeur.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Wat jij omschrijft lijkt wel maar nog meer op Gudde.... Hoe lang heeft die er gezeten? :-). Binnen gehaald oa ivm contacten gemeente voor nieuw stadion tig jaar geleden en waar staan we nu met het stadion :-(.
+3/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dit wordt geen rustige vakantie voor de club.
Nieuwe technisch directeur, nieuwe trainer, nieuw hoofd opleidingen,
onzekerheid over nieuw stadion, geen Champions league en dan ook nog een
andere algemeen directeur. Robert Eenhoorn is een Feyenoorder van huis uit,
maar heeft hij zich al echt bewezen bij AZ ? Jan de Jonge heeft echter ook nog niet echt overtuigd, dus misschien een optie, ondanks de extra onrust.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wat Robert Eenhoorn in ieder geval aangetoond heeft bij AZ, is dat hij een professionele organisatie kan neerzetten, uitbouwen en leiden. De man ademt topsportmentaliteit, en brengt dat constant over in zijn manier van werken en communiceren.

Wat ik persoonlijk onwijs interessant vind is dat hij in Alkmaar de wetenschappelijke benadering van het voetbal een heel prominente plek in het beleid van de club heeft weten te implementeren. Datagedreven scouting ('Moneyball'), constante monitoring van fysieke ontwikkeling bij iedere (jeugd)speler, individuele prestatieanalyses, etc.

Dat mag hij bij Feyenoord ook doen wat mij betreft.
+1/-0

2 jaar geleden
Jan de Jong is totaal niet geschikt om de club te leiden. Dat blijkt alleen al uit het feit hoe hij nu de situatie rondom Gio, van Geel en de selectie leidt. En die man dan over het stadion laten beslissen lijkt me letterlijk toekomstgevaarlijk voor de club. Er moet zo snel mogelijk een nieuwe directeur komen en ook zo snel mogelijk een nieuwe technisch directeur, die vanuit het feit dat we weer eens geen geld hebben een zo sterk mogelijke selectie kan samenstellen. Kortom, de nieuwe td heeft geen geld maar moet dan wel de reputatie hebben die maakt dat spelers willen komen en dat clubs zaken willen doen.
+3/-0

2 jaar geleden
Prima! met die langharige teckel zie ik het helemaal niet zitten, ik juich het toe.
+2/-1

willem van Hanegem (geschorst)
2 jaar geleden
Ik ben benieuwd of de VVF haar zin krijgt. Als zelfs mediapartner de Telegraaf al praat van een vertrek van Jan de Jong, dan zal hij wel snel zijn vertrek bekend gaan maken.
+1/-1

2 jaar geleden
Als dit waar is, gaat Feyenoord dan ook honkballen in de Kuip?
+2/-1

 
2 jaar geleden
Hoezo? Wil je solliciteren als knuppel?
+2/-1

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Is altijd al mijn eerste keus geweest. Als je hem als algemeen directeur hebt heb je ook geen td meer nodig. Enkel een man er bij met een netwerk in de voetbal wereld die goed kan onderhandelen met contracten aan en verkopen als enige taak.(Mss goeie oud spelers makelaar). Met eenhoorns top sport achtergrond weet hij precies wat er nodig is voor een topsport klimaat.

Maar wie vond jan de jong dan een goeie kandidaat als algemeen directeur?

Zeer noodzakelijk om de rvc ook tegen het licht te houden.

De nieuwe rvc voorzitter doet goed werk. De andere 2 rvc leden vervangen voor een goeie financiele man en een goeie communicatie, marketing man in de rvc. De 2 vrienden van feyenoord bij terugbetaling vervangen met willem van hanegem (voor controle op het eerste) en wim jansen (voor controle op de jeugd opleiding).
+2/-2

 
2 jaar geleden
Lees nu opnieuw dat die 25 miljoen met het nieuwe stadion niet is gegarandeerd. Dat stadion is ons voorgespiegeld zodat we definitief konden terugkeren in de top drie van Nederland. Maar we weten dat Ajax nu al op 25 miljoen aan spelersbudget zit, dus dat we met dat budget over 4 jaar helemaal niet aanhaken maar opnieuw te kort komen. Nu blijkt het helemaal niet gegarandeerd 25 miljoen te kunnen worden. Dus, wat velen al wisten, dat stadion gaat de club helemaal niet vooruit helpen en brengt alleen maar enorme risico's mee. Er moet een ander plan komen en Jan de Jong is absoluut ongeschikt om ons door deze casus te loodsen. Dus graag zsm vertrek van de directeur en laat de rvc het in vredesnaam zelf overnemen, in plaats van toevertrouwen aan dat stelletje koekebakkers inclusief van Merwijk die er nu zitten. Dit aparte stadion bv moet ook zo snel mogelijk opgedoekt worden, want dat nekt ons ook in dit alles. Die hebben geen enkel voetbalbelang.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner vente willykment zirkzee