Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik heb de trainer niet verrot gescholden'

3 april 2019 14:23 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Ik heb de trainer niet verrot gescholden"; image source: Pro Shots

In gesprek met RTV Rijnmond heeft Steven Berghuis gereageerd op de commotie die afgelopen dagen was ontstaan. In diverse praatprogramma's werd aangegeven dat Berghuis Giovanni van Bronckhorst zou hebben uitgescholden en hij betrokken was geweest bij een vechtpartij, maar hier is volgens de aanvaller niets van waar. "Ik ben niet betrokken geweest bij een vechtpartij, heb de trainer niet verrot gescholden, het ging om een tackle", aldus Berghuis.

Volgens Berghuis was de communicatie van beide kanten wel slecht. "Dan is het logisch dat er gespeculeerd wordt", zo geeft hij aan. "Ik heb er geen problemen mee als wordt geschreven dat ik een slechte wedstrijd heb gespeeld, maar dit gaat om mij als persoon en om mijn carrière."

Berghuis gaat verder: "Ik zou de trainer nooit verrot schelden. Ik ben soms vervelend, ben ambitieus en baal van hoe het nu met Feyenoord gaat. Iedereen kent mij. Ik ben zo vaak voor de camera verschenen. Met Sven heb ik een liedje gezongen voor tienduizend man. Na die schwalbe met Willem Janssen van FC Utrecht zei ik ook dat ik voor lul stond. In het kampioensjaar gebeurden ook zulke dingen, alleen dan gaat het sneller langs mensen heen. De sfeer nu is niet altijd goed, maar ja, we staan ook twintig punten achter PSV."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

berghuis verrot gescholden vechtpartij bronckhorst gebeurden janssen kampioensjaar liedje praatprogramma rijnmond schwalbe uitgescholden utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Bla bla bla je leert geen ruk van je fouten op deze leeftijd ongelofelijk. Meerdere onnodige gele kaarten vergeten de afgelopen jaren omdat je weer eens je hoofd verloor? Zal geen gewone tackle zijn geweest. Als je een miljoen per jaar verdient en een publiek figuur/voorbeeld ben en zijn leeftijd dan mag je je wel een beetje aanpassen/gedragen toch.....?
+1/-1

5 jaar geleden
Geeft weer een ander beeld op de situatie, ben wel overtuigd dat Gio momenteel moeite heeft om de groep te inspireren.
Afwachten of de spelers volwassen genoeg zijn om morgenavond Heerenveen te verslaan.
+1/-1

5 jaar geleden
Waar rook is is vuur, maar wat maakt het allemaal uit? Laat Berghuis gewoon lekker voetballen en dat is waar hij goed in is als een van de weinigen.
+2/-1

5 jaar geleden
Had iedereen maar jouw instelling. Van Beek even tackelen op de training is top, want van Beek is niveau hoofdklasse en moet nooit basis zijn!
+1/-1

5 jaar geleden
Had ‘m maar eens verrot gescholden, het uilskuiken, Feyenoord’s meest voorspelbare, brave en saaie trainer ooit!
+1/-1

 
5 jaar geleden
vergeet niet dat het ook de meest succesvolle trainer ooit is!
+1/-1

 
5 jaar geleden
Blijkbaar ben je nog niet zo oud.
+1/-0

 
5 jaar geleden
ach, wat is oud... ik heb Feyenoord 4 keer kampioen zien worden. Dan kan je zelf wel rekenen hoe oud ik ongeveer ben. Maar dan weet ik in ieder geval wel dat er respect moet zijn voor degene die zoiets mogelijk maken! Het is blijkbaar normaal om een trainer die wel successen heeft behaalt na een aantal slechte wedstrijden gelijk weer af te serveren.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki