Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden Feyenoord opnieuw verplaatst vanwege Champions League Ajax

2 april 2019 11:26 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Wedstrijden Feyenoord opnieuw verplaatst vanwege Champions League Ajax; image source: Pro Shots

Net zoals vorige maand heeft de KNVB opnieuw wedstrijden van Feyenoord verzet omdat Ajax Europees speelt. De voetbalbond wil dat de Amsterdammers zich optimaal kunnen voorbereiden op de eventuele wedstrijden in de halve finale van de Champions League en heeft daarvoor alvast in totaal vijf wedstrijden uit de Eredivisie verplaatst.

Voor Feyenoord betekent het dat de thuiswedstrijd van zaterdag 20 april om 20:45 uur zal beginnen in plaats van 19:45 uur. Ook de uitwedstrijd tegen NAC Breda op woensdag 24 april zal om 20:45 uur beginnen. Dit stond oorspronkelijk gepland voor 18:#30 uur.

Meer op KNVB.nl
Tags

eredivisie knvb nac verzet voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het mot nou toch niet gekker gaan worden. Wat nu, als ajakkes de halve finale van de C.L. weet te bereiken? Daar zit de finale voor de KNVB beker vlak voor. Gaan ze die wedstrijd ook verplaatsen? Hadden ze maar een vak geleerd. Boekhouder of i.d. Hoef je maar 5 dagen van 9 tot 5 te werken per week.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Flikker echt op met dat kut ajax. Een uur verzetten voegt sowieso niks toe. Twee wedstrijden bekerfinale toelaten tijd geleden was het begin van het einde. Het wordt steeds gekker. Krijgen die clubs die verzetten dan ook een deel van de vele miljoenen extra opbrenst? Sowieso tijdstip 20.45u afschaffen kan gewoon niet met landelijke aanhang en OV systeem in NL.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je kan het ook van een andere kant bekijken. Dankzij Ajax worden er punten gescoord voor het Uefa klassement. Dit houdt in, dat clubs geen of minder voorronden hoeven te spelen om in te mogen spelen in bv. de CL. Feyenoord zou dan bij een eventueel kampioenschap in 2021 de "lachende derde" kunnen zijn. Zowie zo moet er een einde komen aan de ongelofelijke tijden van 20:45 bij (midweekse) avond wedstrijden. Er zijn zat mensen die de volgende dag nog moeten werken. En de supporters, die van heel ver moeten komen om hun club te steunen wordt dit door de KNVB (vrijwel) onmogelijk gemaakt.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Denk dat je de schuld niet bij Ajax moet leggen, maar bij KNVB dit het schema zo in overleg met clubs heeft vastgesteld. Was blijkbaar ingecalculeerd aanvaardbaar risico dat er geen clubs ver zouden komen in de CL. Doen ze denk ik geen 2e keer meer.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij houden ze nu met deze aanpassingen juist rekening met feit mocht Ajax de halve finale halen.

Lees ook dat overwogen is om de bekerfinale te verplaatsen ipv deze verschuivingen, ben benieuwd waarom dat niet gelukt is. Die had je toch weekend na laatste speelronde kunnen houden.

Sowieso van KNVB en clubs niet heel snugger nagedacht over dit schema, speelronde inplannen op 28 april terwijl je weet dat dag ervoor niet gespeeld kan worden op koningsdag en er op 30 april een europacup ronde is. Oke was misschien niet de verwachting, maar om daar nu op te gokken...
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Indien dat verlate aanvangstijdstip weer samen valt met werkzaamheden aan het spoor op de route Rotterdam-Eindhoven en verder dan betekent dat weer eens dat veel supporters uit Zuid-Nederland de wedstrijd nolens volens niet kunnen bijwonen. Waarom in vredesnaam altijd Feyenoord met zijn LANDELIJKE aanhang zo laat en PSV met diens REGIONALE aanhang veel vroeger?
+1/-0

4 jaar geleden
Het is gewoon een schande .
Wil je dit doen richt je competitie dan goed in en begin aan het begin van het seizoen ermee.
Em dan voor iedereen die europees speelt.
Verder waar is onze betweter nu het over een supportersonderwerp gaat !?.
Ja dat doet je ook niks natuurlijk achter je pctje
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 28.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alhoewel balverlies bosz danall drukzetten geertruida grappig hancko hartman ivanusec kraaij kuijt lingr linr middenveldert milambo minteh opbouw overlopen prijskaartje santi slot sobat socrates timber vriendjespolitiek wieffer willykment yoda zerrouki