Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Studio Sport komt met geruchten Ten Cate / Van Marwijk

30 mei 2003 08:07

Verslaggever: K

Donderdagmiddag maakten we melding van het opmerkelijke gerucht dat ons uit diverse bronnen bereikte dat Ten Cate op zou stappen bij NAC om de overstap te maken naar Feyenoord. Bij de Rotterdammers zou hij Van Marwijk moeten vervangen die aan het einde van het seizoen op zijn beurt naar Schalke'04 zou vertrekken. Een en ander zou kort na het einde van het seizoen bekend moeten worden. Geen enkele partij wil echter iets bevestigen over de gerucht. Zowel Ten Cate als Van Marwijk hielden hun lippen dicht en lieten slechts weten nog een contract te hebben. Zondagavond kwam ook Jack van Gelder bij Studio Sport met hetzelfde gerucht over de komst van Ten Cate naar Feyenoord en een overgang van de huidige Feyenoordcoach naar Schalke'04. Youri Mulder, oud SChalke'04, sprak al langer over een overgang van Van Marwijk naar Schalke'04. De interesse van de Duitsers werd een week of twee geleden zelf door Feyenoord naar buiten gebracht, maar heel nadrukkelijk ontkend.

Hoewel de geruchten in lijn zijn met alle overige berichten van de laatste weken, blijft het moeilijk het als meer dan een gerucht te beschouwen, juist omdat Ten Cate zowel qua uitstraling als type coach geen Feyenoord coach is.

Meer op




Tags

cate marwijk schalke feyenoordcoach gelder jack mulder nac uitstraling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda