Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Volgende week heb ik een afspraak met onze technisch directeur'

24 maart 2019 15:54 - TV2
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Volgende week heb ik een afspraak met onze technisch directeur"; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen geeft in gesprek met het Deense TV2 aan dat het wellicht tijd is om te vertrekken naar een andere club. "Volgende week heb ik een afspraak met onze technisch directeur", aldus Jørgensen. "Dan zal ik horen wat hij te zeggen heeft en wat de club wil. Op dit moment heb ik daar nog niet echt over gesproken."

De aanvaller is momenteel bij de selectie van het nationale team van Denemarken. Dinsdagavond speelt de ploeg in en tegen Zwitserland de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2020.

Meer op TV2




Tags

denemarken zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Zou jammer zijn als hij vertrekt, in principe de beste spits die Feyenoord heeft zeker als van Persie stopt aan het eind van het seizoen.
+2/-0

5 jaar geleden
Naar de klote geholpen door gio bedankt he. Was tegen pisv uit echt heel goed met als beloning een plek op de bank :-(. En dan van persie die elke keer opgelapt moet worden laten spelen en dat was al 2 wwdstrujden ruk. Oerfeyenoorder van maken met verlenging en ophoging contract.
+3/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Doordat de transfer die naar New Castle niet doorging is hij niet meer de Nicolai als ervoor en dat is aan een kant te begrijpen,want voor hem was het een stuk meer verdienen en tja!de jaren gaan ook voor hem tellen.
Wat jij zegt is ook waar dus voor deze gozer is dat een dubbele tegenslag.
+1/-0

5 jaar geleden
Logisch dat hij weg wil. Kon voor 25 miljoen weg en wordt nu alleen nog maar als invaller gebruikt.
En Van Geel maar denken dat hij méér dan 25 miljoen kan vragen, zal wel even slikken worden voor hem (en Feyenoord)
+1/-0

5 jaar geleden
Het beleid van Gio slaat nergens op: Een trainer die weggaat, die spelers opstelt die stoppen of weggaan ten koste van het kapitaal van de club... Martina die speelt in plaats van van Beek, Botteghin, St-Juste, Nieuwkoop. Clasie die speelt ten koste van onder meer Ayoub. van Persie die speelt ten koste van Jørgensen. En dat allemaal omdat men vindt dat falende coach Gio door de voordeur moet vertrekken. Op deze manier neemt hij het veldkapitaal van Feyenoord mee. Maar ja, een directie hè, zonder visie...
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Dit was eigenlijk vorig seizoen al het probleem met het passeren van Amrabat voor El Ahmadi. De gewonnen prijzen hebben dit gecamoufleerd. Het valt de directie aan te rekenen dat zij niet hebben ingegrepen.
+1/-0

5 jaar geleden
goodbye, net zoals Tonny en berghuis. Daar is nog een beetje geld aan te verdienen
+1/-0

5 jaar geleden
T'ging een paar wedstrijden goed met hem maar nu echt hopeloos.Kan echt niet meer jammer maar helaas.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer