Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wees bod van 12 miljoen euro af voor Jeremiah St. Juste'

17 maart 2019 11:34 - De Tafel van Kees
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wees bod van 12 miljoen euro af voor Jeremiah St. Juste"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de mogelijkheid gehad om afgelopen winter Jeremiah St. Juste voor vele miljoenen te verkopen. Dat onthulde technisch directeur Martin van Geel zondagochtend in De Tafel van Kees op Fox Sports. "Afgelopen januari hebben we een bod gehad van 12 miljoen euro op St. Juste", aldus Van Geel. "We hebben dat laten lopen, omdat St. Juste enorm in de markt ligt overal. Hij heeft een wisselvallig seizoen en erg veel geblesseerd helaas. Dat zijn de feiten."




Tags

juste jeremiah fox wisselvallig zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wat zijn we toch een ongelooflijke kutclub geworden met Martin van Geel aan het roer.
Eerst de miljoenen van Jorgensen laten vliegen en nu de miljoenen van St Juste
Ongelooflijk.
Feyenoord gaat naar de afgrond. Ik snap Jaap Stam niet dat hij naar Feyenoord gaat. Geen geld, geen visie, een td die zichzelf geweldig vindt.
Ik kots er van
Bah
+3/-0

5 jaar geleden
6 miljoen was al veel te veel geweest voor deze minkukel die de wedstrijd AJAX - Feyenoord bewust verziekte door al na 5 minuten rood te pakken. Dat Martin van Geel een bod van 12 miljoen liet gaan , is daarom zwakzinnig te noemen.

Je bent een ongelofelijk domme sukkel Martin ! Wie wil er nou niet voor 12 miljoen euro het grofvuil aan de weg zetten ?
+1/-0

5 jaar geleden
Hij gaat straks weg voor het dubbele zeker! :D
+1/-0

5 jaar geleden
Goed besluit gezien de blessures van JstJ, EB, KV, VB, RH.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden
Lol als dit echt waar blijkt te zijn snapt van geel er echt helemaal niks van.

St. Juste is een prima speler. Goeie investering ook. Maar veel geblesseerd. Als je zo'n bod krijgt meteen doen!
Je kan in potentie betere rechts backs vinden die minder kosten.

Was het enkel eens met aankopen st. Juste 4,8 mil, berghuis 6,5 mil en boetius 1,5 mil. van de afgelopen 2 seizoenen.
Berghuis voor de kwaliteit. St. Juste voor het potentieel in mogelijkheden en waarde groei. Boetius omdat hij maar 1,5 mil kostte voor een redelijke speler uit eigen jeugd en we op die positie een probleem hadden na het vertrek van elia.

Haps 6 mil, larsson 4 mil, amrabat 4 mil en sinisterra 2 mil. Heb ik nooit begrepen.

Haps was veel te duur voor een omgebouwde links back en was bij az al vaak geblesseerd en zo jong is hij ook weer niet.
Larsson is in mijn optiek als links buiten niet snel en sterk genoeg. Scoorde nooit tegen top ploegen dat zegt ook wat. En heeft niet de winnaars mentaliteit. Had je niet voor de basis moeten kopen. Was niet beter dan boetius. Dus onbegrijpelijke aankoop.
Amrabat was gehyped. Niks bijzonders maar van Geel trapte er weer in.
Sinisterra hmmm... Tja waarom we die kochten? Wie het weet mag het zeggen.

16 mil weggegooid.In vergelijking kostte neres 12 mil en tagliafico 4 mil samen ook 16 mil. Om het verschil in beleid aan te geven.

Van Geel moet eens ophouden in "we" te spreken hij is eind verantwoordelijke. Niemand anders. En enkel hij maskt steeds de foute beslissingen. Hij heeft duidelijk niet de kwaliteiten voor aan en verkopen. Laat dat dus niet aanmodderen in de organisatie. Ontsla hem of pak die taak van hem af en geef de taak een professional die het wel kan.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Fon1 bijna geheel met je eens en met anderen. Maar wacht ff af tot st juste verkocht is dan oordelen. Haps was net 24 bij aankoop prima leeftijd. Larsson 4 mln redelijk bedrag ik heb daar nog wel vertrouwen in. Van Geel is klaar sowieso gaat hopelijk weg. Gio gaat uiteraard al weg. Bijv tagliafico en neres kunnen wij de extra vergoedingen/bonussen en het salaris niet betalen hoor als je die vergelijking maakt met haps etc. Anders hadden we Pato nu ook gratis op kunnen halen.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Wat st. Juste betreft. Je moet niet alleen afwachten. Soms moet je ook een goeie deal herkennen. We hebben met van geel al te lang afgewacht. Men zei dat bij al zijn aankopen... Laten we het afwachten... En zie het resultaat...

24 voor haps met zijn beperkingen vond ik te oud voor 6 mil. Met 24 zie ik niet echt enorme sprongen vooruit bij spelers. Spelers bij Feyenoord maken eigenlijk hoe triest ook al helemaal geen groei door. Hoeveel kan iemand dan dus nog in waarde groeien na zo'n bedrag? En was in het voorgaande stukje ook het argument vergeten dat we een prima talent malacia hadden rond lopen op die positie. Die met Haps zijn komst in zijn ontwikkeling werd geblokkeerd. Dus Haps aankoop voor 6 mil was voor onze club met deze matige financiele mogelijkheden echt te veel.

In larsson heb ik nooit vertrouwen gehad om de aangegeven argumenten. Hoorde op vi ook dat foppe vond dat larsson geen pijn kon lijden. Dus geeft aan dat hij niet in de club cultuur past. Met de werk mentaliteit. En de winnaars mentaliteit mist om de top te kunnen halen.

Hoop dat je gelijk hebt over van Geel. Aub er ook geen td voor in de plaats. de teloorgang van de top 3 van nl in europa of nationaal sommige subtoppers lijkt hand in hand te gaan door de vele inapte td's in nl. Als je een goeie jeugd opleiding hebt, heb je geen td nodig. Delegeer zijn taken aan afzonderlijke taakgerichte professionals. Laat de coach in unnaniem samenspraak met de hoofd jeugd opleiding beslissen welke positie in het eerste moet worden versterkt. Daarna scouting de opdracht geven die speler te vinden. Niet erg als de coach redelijk niveau transfervrije spelers haalt die binnen het salaris huis passen met een maximale contract termijn zo lang als het contract van de coach. (Eenzeidige opties zijn wel mogelijk)

Wat waren de bonussen en extra vergoedingen van tagliafico en neres dan? 020 is een beursgenoteerd bedrijf dat moet openbaar zijn. Mss zaten er ook bonussen en vergoedingen bij larsson, haps, amrabat en sinisterra? En waren die samen wel evenveel. Is dat bij ons financieel te checken?
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi gesproken! Goede argumenten, ik ben het nog meer met je eens. Ik bedoel met name salaris van t en n van ajakkes. En evt nog extra vergoeding (meerdere) zaakwaarnemers, komt vaak voor in zuid amerika zoals je waarschijnlijk weet. Bonussen komen later evt ook nog. Larsson iig stukken beter dan bilal die begreep ik helemaal niet na een half goed seizoen voor 3.5 toen we GEEN geld hadden. Je moet een TD hebben die de andere jeugdopleidingen in NL volgt incl interne info via de vele feyenoord supporters in NL of via andere kanalen zoals nu foppe. Bij az meten ze nu het voetbalbrein dat is bij bilal laag denk ik. Bij de benodige aankoop van haps (ok iets te duur) Malacia was gewoon een jonge onervaren jeigdspeler waarbij het afwachten is of hij goed genoeg is en MvG wil overal dubbele bezetting. Ik zou of haps of malacia/verdonk als middenvelder gebruiken om druk op larsson te houden na wegvallen jpb.
+1/-0

5 jaar geleden
Hij hield DE-MAN-GLAS aan zijn contract??? Alleen daarvoor zou ontslag moeten gelden
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki