Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Het is gewoon heel slecht van onze kant'

16 maart 2019 21:53

In gesprek met Fox Sports was Robin van Persie niet te spreken over hoe Feyenoor de wedstrijd tegen Willem II weg gaf. "We komen twee keer goed voor en er is niets aan de hand. Het waren goede goals, maar we houden dat niet vast en dat is onszelf aan te rekenen. Je moet dat vast houden en uitbouwen, maar dat laten we na", aldus Van Persie. "Bij de 2-3 liep hij er wel heel makkelijk langs, maar door viel de 2-2 en dat mag eigenlijk ook al niet. Je moet die wedstrijd uitspelen. Zware domper."

Gevraagd werd aan de aanvoerder van Feyenoord of hij al nerveus wordt voor de strijd om de derde plek. "Nerveus niet, maar punten zoals vandaag moet je gewoon pakken. We laten dat na", zo gaf hij aan. "Het is onszelf aan te rekenen. Het is al heel vaak uit gebeurd dit seizoen, maar nu ook thuis. Het is gewoon heel slecht van onze kant."

Van Persie was zwaar teleurgesteld over de wedstrijd. "Zulke wedstrijden moet je thuis gewoon winnen en uit ook vind ik. Dat laten we na. Ik ook", zei hij daarover. "Ik mis in de eerste helft een volley en in de tweede helft ook nog eentje. Die kunnen er ook in. Ik reken het mezelf zeker ook aan."




Tags

persie feyenoor fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer