Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanvangstijdstip Feyenoord - Heracles Almelo aangepast vanwege Champions League

13 maart 2019 10:46 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Aanvangstijdstip Feyenoord - Heracles Almelo aangepast vanwege Champions League; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat het vanwege de Champions League wedstrijden van Ajax enkele wijzigingen heeft aangebracht in het speelschema van de Eredivisie. Ook voor Feyenoord is er een wijziging. De thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo van 13 april zal nu om 20:45 uur beginnen. Oorspronkelijk stond dit gepland voor 19:45 uur.

Meer op KNVB.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Het moet allemaal niet gekker worden! Wat een ONZIN! Ik hoop dat ze er keihard afgaan.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Wacht dan tot de definitieve loting als het om een uur verzetten gaat. Kan iemand uitleggen waarom onze pot 1 uur later spelen helpt voor de nu nog meer zijnde nationale troetelclub met de 2 nationale troetelkinderen te jong (had bij ons moeten spelen, bizar jammer dat zijn feyenoord familie hem voor w2 liet kiezen ipv voor ons hoe verzin je het...) en te ligt. Opstellen van de gehypte 17 jarige te ligt nota bene als cv kostte ons wk tegen bulgarije uit. Fout van slechtste bondscoach ooit d. blind die dat later toe gaf (ik dacht dat hij het aankon wtf). Maar als het toen nog hockeytrutje te ligt al zo wijs was voor zijn leeftijd, zoals telkens tot vervelens toe herhaald wordt, had hij kunnen zeggen weet je dat zeker blind.....? Ook zonder ajax bril? Mag je niet verwachten voor iemand van 17 weet ik maar toch. Ik heb eerlijk gezegd ook genoten van real-aja, maar ben echt helemaal klaar met dat gelul en gehyp in alle (asociale en sociale) media mbt die arrogante kutclub. De afgelopen jaren vond iedereen rond ajakkes en vonden veel journalisten dat het voetbal verpest werd door geld. Nu hoor je daar helemaal focking niemand over terwijl ze met CL en transfers etc ca DRIEHONDERD MILJOEN gaan binnen harken. En als directeur van der Oor gevraagd wordt zouden jullie een extra bijdrage willen leveren aan het kunstgrasprobleem zegt ie dat ze moeten focussen op behoud van de selectie (update), pffff, meer meer meer.
 
6 maanden geleden
Een hele tirade waar ik het helemaal mee eens ben, zelfs met de opmerking van het genieten van Het spel van Ajax tegen Real.

Belachelijk inderdaad dat maar liefst 8 wedstrijden aangepast moeten worden om de godenzoontjes niet te snel vermoeid te laten raken pfffffff bizar.
 
6 maanden geleden
Ontdekten die zogenaamde scouts van Feyenoord maar eens een Frenkie de Jong of een De Ligt. Dan zou er hier een stuk minder gek*nkerd worden.
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Frenkie de Jong is toen gescout dat schreef ik al.... Eerst op zijn 6e door ik dacht rkc maar dat vinden zijn ouders te jong toen op zijn 8e door ons en w2. Tm jong w2 hadden we hem wel opnieuw kunnen/moeten benaderen uiteraard.
 
6 maanden geleden
Uiteraard, vanzelfsprekend. En waarom is De Ligt niet ontdekt door Feyenoord? Is Abcoude zoveel verder van Rotterdam dan het Haarlem van Clasie en Kökcü?
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Haarlem en Abcoude liggen grappig genoeg bijna precies even ver van Rotterdam. Maar Kokcu is eerder door Groningen uit Haarlem gehaald, over afstand gesproken ;-). De Ligt op zijn 10e gehaald, verdedigers worden meestal later gescout en minder gescout bij 020 dus dat was vroeg. Toen scouten wij nauweelijks pro actief spelers van 10 rond 020, nu wel iedereen is gek geworden. Eigenlijk moet je pas vanaf ca 12 scouten want een groot deel haalt het niet (ivm laatbloei effect, geboortemaand effect).
 
6 maanden geleden
Dank voor de uitleg, Kuijtebijter. Ajax heeft natuurlijk erg veel geluk gehad dat De Ligt en Frenkie de Jong bij Ajax zijn beland. Maar misschien hebben die jongens ook veel geluk gehad dat ze bij Ajax zijn terechtgekomen. De jeugdopleiding van Ajax is immers veel beter georganiseerd dan die bij Feyenoord. Neem alleen al dat wij een Jong Feyenoord moeten missen in de eerste divisie, met dank aan Van Geel. Hopelijk willen spelers als Kuijt en Van Persie zich de komende jaren bemoeien met organisatie van de scouting en de jeugdopleiding, want dat laat bij Feyenoord nog steeds veel te wensen over.
 
6 maanden geleden
@Happel: Mag ik je er aan helpen herinneren dat toen de tijd daar was om tweede elftallen “for free” in te schrijven voor de huidige Keuken Kampioen Divisie, Feyenoord in de financiële dwangbuis van de KNVB zat? Weet je nog; in het kader van de dode mus “FIFA Financial Fairplay” (waar ze in Turkije, Griekenland, Italië, Spanje, Engeland, etc. nog steeds de ballen van uit de broek lachen en waar de KNVB natuurlijk weer het braafste jongetje van de klas wilde spelen)? Zelfs voor de aanschaf van een nieuwe massagetafel was destijds toestemming nodig; we stonden namelijk onder curatele...
En daarvan plukken we nu de zure vruchten. Niet zozeer de schuld van Van Geel, maar meer te wijten aan onverantwoordelijk gedrag van de KNVB.
Of zou Van Praag (Joodse clubman in hart en nieren) nog altijd aan alle touwtjes trekken...? ;)
 
6 maanden geleden
Er zijn kansen genoeg geweest om Jong Feyenoord in te schrijven voor de voetbal-piramide. Als je wil weten wat Van Geel er allemaal tegen heeft, kan het geen kwaad dit verhaal eens door te nemen, over "de eenzame strijd van Van Geel tegen de voetbal-piramide", https://www.vi.nl/pro/overig/waarom-martin-van-geel-hoopt-dat-de-voetbalpiramide-instort#
 
6 maanden geleden
@therion55 , terwijl wij het hierover hadden ondernam Van Geel net weer een nieuwe poging om, via zijn woordvoerders van De Telegraaf, de door hem gehate voetbal-piramide omver te werpen: https://imgur.com/MPc3Qcz
 
6 maanden geleden
Van Geel heeft uiteraard gelijk: de huidige opzet met teams die voor spek en bonen meedoen, geen promotie of degradatie gaat nergens over...
 
6 maanden geleden
Heel misschien heeft Van Geel een beetje gelijk, maar hij zal het niet krijgen van PSV, Ajax en AZ, die denken dat de wedstrijden in de eerste divisie hun grootste talenten beter maken.
 
6 maanden geleden
Frenkie sliep in een Feyenoordpyjama bij de club van oud club van van Geel.....

Laatste nieuws