Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü verlengt contract bij Feyenoord tot 2023

12 maart 2019 14:27 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü verlengt contract bij Feyenoord tot 2023; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het een principeakkoord heeft bereikt met Orkun Kökcü over een nieuw contract. De middenvelder zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een contract dat loopt tot 2023. Zijn huidige contract zou volgend jaar aflopen. Sinds dit seizoen maakt hij officieel deel uit van het eerste elftal.

De jeugdinternational is erg blij met zijn nieuwe contract. "Dat ik nog geen twee jaar nadat ik hier mijn eerste profcontract heb getekend alweer mijn handtekening mag zetten onder een nieuw contract maakt mij ongelooflijk trots", aldus Kökcü. "Met de ontwikkeling die ik dit jaar heb doorgemaakt, heb ik dit af kunnen dwingen. Het motiveert mij alleen maar nog meer om de volgende stappen te zetten. Ik heb uitgebreid met de club gesproken over de plannen met mij en voel het vertrouwen dat ik hier bij Feyenoord de komende jaren kan uitgroeien tot een vaste waarde."

Volgens technisch directeur Martin van Geel is het een goede zaak dat Kökcü langer behouden blijft voor Feyenoord. "Orkun heeft alles wat een moderne creatieve middenvelder nodig heeft en daarmee de potentie om hier de komende jaren ontzettend belangrijk te worden. Bovendien is hij tweebenig, wat hem nóg completer maakt", zo geeft Van Geel aan. "Naast al zijn voetballende kwaliteiten beschikt hij ook over de juiste mentaliteit om die potentie waar te maken. Hier gaan we veel plezier aan beleven."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Mooi dat is goed nieuws, nu aan Gio om hem meer speelminuten te geven.
Het middenveld was afgelopen zondag sterker met Kökcü dan zonder.
6 maanden geleden
Nou Gio je kunt niet meer om hem heen. Clasie out Tonny op zijn plek
6 maanden geleden
Het wordt de hoogste tijd met de blik op de toekomst.
6 maanden geleden
Top! Gelukkig niet zijn broer achterna. 2 jaar spelen en dan wellicht weer verlengen maar waarschijnlijker is verkopen voor 10 a 15. Bij ajax zou dat veel meer zijn helaas blijft super irritant :\(. Ik zie graag het middenveld van de wedstrijd tegen vitesse. En uiteraard Nico meer spelen tkv larsson en berghuis die worden nooit gewisseld terwijl ze blijven kwakkelen met hun vorm.

Laatste nieuws