Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dirk Kuijt volgend seizoen als stagiair bij eerste elftal'

11 maart 2019 14:58 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Dirk Kuijt volgend seizoen als stagiair bij eerste elftal"; image source: Pro Shots

Dirk Kuijt zal komend seizoen bij Feyenoord één a twee dagen in de week gaan meelopen met Jaap Stam. Dat weet RTV Rijnmond te melden. Kuijt loopt dan stage voor de cursus Coach Betaald Voetbal. Momenteel is hij actief als trainer van Feyenoord onder 19 en dat zal hij volgend seizoen gaan combineren met zijn stage bij het eerste elftal.

De volledige invulling van de technische staf van het eerste elftal is nog niet bekend, maar Kuijt zal daarin geen officiële rol in gaan spelen.

Meer op RTV Rijnmond


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Goede zaak, er zullen wel weer mensen zijn die zeggen: als voetballer had hij niet veel kwaliteiten, maar hij moest het van de werklust hebben. Nou prima toch, daar heeft hij het ver mee geschopt! Louis van Gaal voetbalde zelf ook voor geen meter! Dus prima, hij is onze eerstvolgende hoofdtrainer.
 
3 maanden geleden
Kuyt was een uitstekende speler. Van Gaal kon er geen hout van. De vergelijking gaat daarom niet op. Dan heb ik het nog niet eens over het gestooorde gedrag van ‘the manager’. Prima zaak dat Kuyt stage gaat lopen. Hopelijk leert hij ook verbaal de confrontatie aan te gaan. Voor heilige boontjes hebben spelers geen respect.
3 maanden geleden
Nu nog JP terug naar de jeugd!
 
3 maanden geleden
Naar FC Dordt bedoel je ;)

Laatste nieuws