Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Een beetje gemengd gevoel omdat we niet de drie punten meenemen'

10 maart 2019 16:58

Orkun Kökcü was tevreden over zijn eigen spel tegen Vitesse. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Ik heb wel een goed gevoel. Alleen wel een beetje gemengd omdat we niet de drie punten meenemen", aldus Kökcü. "Ik zou het niet weten hoe dat komt. We begonnen heel goed tot aan de tweede helft. In de tweede helft had je één slordig momentje en dan staat het 1-1. Het gaat dan een beetje minder, maar daarna zetten we ons daar overheen. Helaas is de tweede goal alleen niet gevallen."

De samenwerking op het middenveld ging ook goed vond hij. "We hebben er twee dagen op getraind. Het was wel duidelijk en dat was ook wel te zien op het veld. Het liep wel aardig", zo gaf hij aan.

De middenvelder kreeg nog de vraag of zijn familie er ook bij was in Arnhem. "Altijd. Mijn ouders zijn er altijd bij. Ze waren op de tribune", zei hij daarop.




Tags

kokcu gemengd arnhem fox momentje vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg