Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'Ik heb goede hoop voor het weekend'

7 maart 2019 16:48 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Kenneth Vermeer: "Ik heb goede hoop voor het weekend"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Kenneth Vermeer aan dat het naar omstandigheden goed gaat als hem wordt gevraagd hoe het er voor staat met zijn blessure. "Het gaat nu goed. Het is even afwachten hoe het gaat voor het weekend, maar ik heb er goede hoop op", aldus Vermeer.

De doelman maakt ook deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal. "Je weet dat als je je wedstrijden speelt en je presteert dat je dan in aanmerking kan komen", zo geeft hij. "Maar laat mij eerst maar eens fit zijn. We hebben nog twee wedstrijden met Feyenoord en daarna kan ik daar over gaan denken. Nu ben ik er nog niet mee bezig."

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Topper. Nieuw contract geven, Bijlow verhuren!
 
3 maanden geleden
Vermeer maakt een betere indruk inderdaad. Ik ben benieuwd wat Stam gaat doen.
3 maanden geleden
Blij mee. Wat mij betreft hebben we twee uitstekende keepers in Vermeer en Bijlow, waarbij ik Vermeer nog een jaar eerste doelman zou maken en dan verkopen (dus tussentijds verlengen!) en daarna Bijlow definitief eerste doelman zou maken. Wel zou ik gewoon met beide doelmannen afspreken dat Bijlow ongeveer 25% van de potjes keept. Als derde doelman gewoon ten Hove nemen, en die Fransman lekker laten gaan. We hebben genoeg goede keepers vanuit de eigen jeugd.

Laatste nieuws