Transparent
Inloggen
Sluiten

'Binnen de club staat Martin van Geel niet onder druk'

4 maart 2019 08:49 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

"Binnen de club staat Martin van Geel niet onder druk"; image source: Pro Shots

Zondagavond werd algemeen directeur Jan de Jong van Feyenoord bij Studio Voetbal gevraagd naar de positie van Martin van Geel, omdat de technisch directeur onder druk ligt. "De vraag is of hij ook zo onder druk staat bij ons. Dat is niet zo", aldus De Jong. "Martin is 24 jaar technisch directeur. Dan moet je er in ieder geval iets van kunnen. In zijn jaren bij Feyenoord heeft hij 115 miljoen euro opgehaald en 65 miljoen uitgegeven. Een positief saldo van meer dan 50 miljoen."

De Jong ging verder: "Belangrijk is ook dat hij er in slaagt dat geen enkele speler uit zijn contract loopt. Dat is ook het werk van een technisch directeur. Daar is hij heel erg goed in."

De algemeen directeur was juist lovend over wat Van Geel bij Feyenoord heeft gepresenteerd. "Hij heeft ons in de situatie gebracht dat we geen spelers hoeven te verkopen, maar mogen verkopen. Niemand loopt zo maar de deur uit. Dat is zijn verdienste", zo gaf hij aan. "De grootste transfers van Feyenoord zijn ook door Martin gerealiseerd. Dat wil niet zeggen dat hij heilig, foutloos en feilloos is. Dat is niet zo. Het is ook niet zo dat we niet kritisch zijn. Intern zijn we echt kritisch op elkaar, maar naar buiten zijn we wel een team."




Tags

jong foutloos saldo verdienste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Een technisch directeur zal toch op wel meer beoordeeld worden dan alleen een positief saldo op in - en verkopen mag ik hopen.
Huidige selectie is een afspiegeling van het beleid van van Geel, op van apersie en soms Berghuis na betreffen het vooral matige voetballers.
De trainer, Gio heeft zonder meer het meest maximale uit deze beperkte voetballers geperst, meer zit er niet in. Positiespel kan veel beter en daar heeft Gio niet voldoende gescoord.
Van Geel is de samensteller van deze selectie en helaas, we zijn niet eerste of tweede en moeten zelfs vrezen voor de derde plaats dit seizoen.
Feyenoord onwaardig, van Geel trek je conclusie zou ik zeggen.
+1/-0

5 jaar geleden
Het simplisme van de reactie van Jan de Jong is stuitend. Alsof supporters te achterlijk zijn om door zo'n redenering over budgetten heen te prikken. Plus... de laatste verkopen zijn in 2014 gerealiseerd. Dat van Geel het daar 5 jaar later nog van moet hebben, zegt toch alles over het failliet van zijn beleid.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg