Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan de Jong: 'We zijn redelijk ver met een nieuwe trainer'

4 maart 2019 06:11 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

Jan de Jong: "We zijn redelijk ver met een nieuwe trainer"; image source: Pro Shots

Algemeen directeur Jan de Jong gaf zondagavond in Studio Voetbal aan dat het niet meer lang zal duren voordat de nieuwe trainer van Feyenoord zal worden gepresenteerd. "Het grappige is dat wij nu redelijk ver zijn, maar dat het nu niet uitlekt. Want in het voetbal wordt verondersteld dat als het niet uitlekt, dat je dan niet bezig bent", aldus De Jong. "Ik ga er verder niet op in, maar we zijn redelijk ver. Het is goed dat het een keer binnenskamers blijft. Het is bijna rond. Misschien nog één of twee weken."

Dick Advocaat lijkt niet de nieuwe trainer te worden. "In het voetbal is niets zeker, maar die kans acht ik niet heel groot", zo gaf De Jong aan. "We hebben niet meer met hem gesproken."

De algemeen directeur van Feyenoord wilde niet in gaan op de vraag of de trainer wel een Nederlander is. "Laten we niet een soort quizvraag doen. Geef ons even de tijd om het naar de finish te brengen", zei hij daarover. "Het enige wat ik wil zeggen is dat we de redelijk ver zijn, maar het is nog niet rond. Alles wat ik zeg, schaadt het proces om het verder rond te maken. Als het rond is zullen we het direct naar buiten brengen."




Tags

jong advocaat binnenskamers finish grappige quizvraag schaadt verondersteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Laat de fletse kleurloze nietszeggende Jan de Jong alstublieft niet met de mededeling komen dat JAAP STAM de nieuwe trainer gaat worden van Feyenoord.

Als speler was hij misschien net boven de middelmaat,maar als trainer zou het echt een debacle worden. Een mislukking. Ik zie grote verliespartijen tegen AJAX en PSV , maar ja : dat zijn we wel gewend...

Maar alstublieft geen Jaap Stam. Die zogenaamde vastberaden blik van hem, die moet alle onzekerheid verhullen die hij kent. En dat zal ook uitstralen op het veld.

Of Martin van Geel moet aanblijven als Japie voor kerst door de mand is gevallen en ontslagen is ? Ja natuurlijk moet Martin dan blijven. Hij is toch geen trainer? Hij bepaalt de opstelling toch niet ? Veel supporters hier vinden Japie toch de ideale man ? Allemaal gezeik om niets…..
+1/-0

 
5 jaar geleden
tuurlijk niet man. De naam is niet gelekt dus laat de media lekker luchtfietsen over Stam ( wat heeft bereikt????????) Zet dat eens af tegen Jol?? ( Stamd in de 1st division, Jol Premier League)
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer yoda zerrouki