Transparent
Inloggen
Sluiten

Hugo Borst: 'Feyenoord gaat door met Martin van Geel'

3 maart 2019 12:20 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Hugo Borst: "Feyenoord gaat door met Martin van Geel"; image source: Pro Shots

Hugo Borst wist zaterdagavond in het programma Eretribune op Fox Sports te melden dat Feyenoord door gaat met Martin van Geel als technisch directeur. "Hij heeft het goed gedaan. Hij heeft de titel gewonnen, meerdere bekers", aldus Borst. Het probleem van Feyenoord is dat als je iemand daar neer zet hij weinig geld tot zijn beschikking heeft. Hij moet dan ontzettend creatief zijn of de beschikking hebben over een geweldige jeugdopleiding."

Borst ging verder: "Wat er nu bij Feyenoord uit de jeugd komt is matigjes. Daar gaan ze het volgend jaar niet mee redden. Je moet enorm goed gaan scouten."

Kees Kwakman opperde Ted van Leeuwen, momenteel technisch directeur van FC Twente, als mogelijke kandidaat voor Feyenoord. "Ik heb die naam ook gehoord. Ik vond het niet zo gek", zei Borst daarover. "Maar het gaat niet gebeuren. Ik heb ze bij Feyenoord gesproken. Zij gaan door met Martin van Geel."

Meer op Fox Sports




Tags

borst creatief eretribune fox kwakman matigjes opperde scouten ted titel twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hugo Borst, vraag is hoe goed hij op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen Feyenoord.
Voor hem is het belangrijker dat hij zich met zijn eigen cluppie, Sparta, bezig houdt.

Voor mij staat vast het roer moet om binnen de club, van Geel zal het tij niet kunnen keren en doorgaan op dezelfde weg als bijvoorbeeld dit seizoen mag geen optie zijn voor een topclub als Feyenoord.
+4/-0

5 jaar geleden
Deze man heeft met een lege beurs een topprestatie geleverd. Wie had dit beter gedaan? Geen reden om deze man te ontslaan.
+4/-1

 
5 jaar geleden
En met een volle beurs een wanprestatie....
+4/-1

 
5 jaar geleden
Welke topprestatie doel je op.

- Aankopen die niet renderen.
- spelers te goedkoop verkopen.
- Scouting die niet verder kijkt dan subtop in Nederland.

Nee joh geweldig gedaan die mijnheer van Geel pfffft.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Jij beheerst jouw emoties uitstekend Jorgen Kristensen. Maar dat kan het merendeel van het volk dat zich "echte Feyenoordsupporter" noemt helaas niet.

Ruim 10 jaar gelden alweer moest Jorien vd Herik weg na zogenaamd wanbeleid. Nou dat hebben de stoere sukkeltjes die "Jorien rot op " op hun spandoekjes kalkten geweten! ! Geen enkele Klassieker werd gewonnen, zeer slechte eindklasseringen , en zelfs een 10-0 nederlaag was het resultaat van hun fantastische acties.

Terwijl de Stalin aan de Maas nooit een rechtzaak had verloren, nooit een cent aan boete had moeten betalen voor de club. Dat de gang van zaken schimmig was zal niemand betwijfelen, maar om op zo'n manier afscheid te nemen van een clubheld is onacceptabel. Dat gedijt niet. Goed zijn voor het geld in slechte jaren, en als de Europacup,landstitels en bekers binnen zijn dan vertrek maar ! Walgelijke mentaliteit die nog steeds bestraft wordt…... ( 6-2 thuis winst op AJAX als er niets op het spel staat , en dan 0 - 3 thuis verliezen als er wel iets te halen is )

Gooi alle schuld niet op Martin van Geel , tot voor kort nog "Martin van Goud "genoemd door de zogenaamde echte Feyenoordsupporters. Die man wil zijn werk goed doen. Van mij mag hij dat.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Mijn mening gaat zeer zeker niet over Jorien van den Herik die had wat mij betreft nooit de club hoeven te verlaten.
Artikel gaat over van Geel en die heeft het, mijns inziens, gewoon ondermaats gedaan.
We hebben het hier wel over Feyenoord de in potentie nr. 1 of 2 van Nederland en van Geel heeft niet gebracht wat nodig is om deze positie te handhaven en te verbeteren.
Van Geel heeft ruim voldoende tijd gehad om zijn taak uit te oefenen, is niet voldoend gelukt dus rest een afscheid.
+1/-1

5 jaar geleden
Van Geel,de Mark Rutte in het huidige Feyenoord.En natuurlijk gaat deze leperd nog even door met.....wat eigenlijk?Verbazen doet me dit niet,wel veel ergernis.Gladde aal,beweegt zich als een paling in een emmer snot.Niet zo vreemd dat vele supporters zich zo langzamerhand besodemieterd voelen.Enne,ben al 50 jaar supporter,en dit is tenenkrommend en deze T.D. is enkel een passant,hopelijk zo snel mogelijk!!!In Goirle staat een huis,lekker cocoonen Martin,en af en toe je salarisstrook eens nakijken.
+2/-2

5 jaar geleden
1 kampioenschap en 2 bekers.
Waar is het op gebaseerd dat de derde club van Nederland zoveel beter zou moeten presteren?
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think twente what will year yoda zerrouki