Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Wie dit doet, kan geen echte Feyenoorder zijn'

1 maart 2019 14:29 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem: "Wie dit doet, kan geen echte Feyenoorder zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem aan zich diep te schamen voor de doeken die er te zien waren tijdens de laatste twee thuiswedstrijden tegen Ajax. Het clubicoon van Feyenoord reikte onlangs nog de jaarlijkse Willem van Hanegem Trofee uit aan een van de spandoekmakers. "Maar als deze spandoeken zijn gemaakt door dezelfde mensen, dan heb ik er spijt van dat ik hen de prijs heb gegeven. Dit is ver beneden alle peil. Wie dit doet, kan geen echte Feyenoorder zijn", aldus Van Hanegem.

De Kromme is totaal niet te spreken over de verwijzingen op de doeken. "Als dit zo bedoeld is vind ik het heel erg dat deze mensen de schoen hebben gekregen", zo geeft hij aan. "Ik hoop nog steeds dat dit niet zo is, dat het allemaal niet zo bedoeld is, maar ik vrees dat de feiten voor zich spreken. Ze moeten nu ook niet met smoesjes aankomen. Die groep van spandoekmakers moet nu duidelijk zeggen: ‘Hier willen wij niks mee te maken hebben’."

Een maand geleden stond op het doek de afkorting JLAW, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. Dat staat voor Joden Lopen Altijd Weg en doelt op de rellen bij Beverwijk.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

hanegem doeken spandoekmakers afkorting beverwijk doek jlaw peil reikte rellen schamen schoen verwijzingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki