Transparent
Inloggen
Sluiten

Droomparken bevestigt hoofdsponsorschap: 'Feyenoord geweldige topclub met lange traditie'

1 maart 2019 08:36 - Droomparken.nl
Foto: Pro Shots

Droomparken bevestigt hoofdsponsorschap: "Feyenoord geweldige topclub met lange traditie"; image source: Pro ShotsQurrent zal tot het einde van dit seizoen nog op het shirt van Feyenoord staan

Via een verklaring op de eigen website heeft Droomparken het nieuws bevestigd dat het met ingang van komende zomer de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord zal zijn. Droomparken is momenteel nog hoofdsponsor van Vitesse, maar daar zal na dit seizoen een einde aan komen. Er wordt niet bekend gemaakt met welke bedragen de overeenkomst is gemoeid, maar De Telegraaf wist al te melden dat Feyenoord ruim zes miljoen euro per jaar zal ontvangen.

Commercieel directeur Mark Koevermans van Feyenoord laat weten dat Droomparken uitstekend bij de club past. "Droomparken is in haar tak van sport al een belangrijke en snel groeiende speler. Door een partnership met Feyenoord aan te gaan wil het bedrijf haar landelijke naamsbekendheid en ambities verder vorm geven. In de gesprekken kregen we al snel het gevoel dat de mensen achter Droomparken ook qua mentaliteit goed bij Feyenoord passen", zo geeft hij aan.

Koevermans gaat verder: "Droomparken houdt van aanpakken en wil graag scoren bij haar gasten door hen een geweldige vakantiebelevenis te bieden. Behalve het geld dat met de overeenkomst is gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters."

Andries Bruil sluit zich daar namens de directie van Droomparken bij aan. "Wij hebben het afgelopen jaar goede ervaringen opgedaan als hoofdsponsor van Vitesse. Onze naamsbekendheid is hierdoor flink vergroot en met name bij de fans van Vitesse. Onze ambitie is echter om voor een versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid te gaan en zo meer gasten te mogen ontvangen op onze parken", aldus Bruil. "De kans deed zich nu voor om dat via Feyenoord waar te maken, een geweldige topclub met een lange traditie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar legioen."

Meer op Droomparken.nl
Tags

droomparken hoofdsponsor naamsbekendheid vitesse bruil hoofdsponsorschap koevermans andries legioen parken telegraaf vakantiebelevenis vakantieparken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
6 is nog altijd niet veel, wat krijgen we nu dan?
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
En het is idd een waardeloze site
+1/-0

5 jaar geleden
6 miljoen per jaar is voor Feyenoord een goede deal, alleen een shirt met "Droomparken" er op zie ik niet zo zitten.

Over 2 jaar "TiTaTuinmeubelen"? :r
+1/-1

 
5 jaar geleden
Ik denk niet dat Koevermans de kwaliteiten heeft om Unibet binnen te halen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Op de achterkant komt “ dit is de achterkant “. Levert niets op maar klopt wel.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.774 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki