Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'We hebben alles gegeven, alleen in de eerste fase de kansen niet benut'

27 februari 2019 23:33

Robin van Persie stond met een teleurgesteld gevoel Fox te woord, omdat de laatste kans op een prijs voor hem verkeken was. "Maar dat hoort ook bij topsport. Dit moet je ook nemen als een man", aldus Van Persie. "Je wint samen en je verliest samen. Dat is hoe het is. Soms ben je blij en soms ben je niet blij. Vandaag zijn we niet blij."

De aanvoerder was vooral teleurgesteld over het resultaat. "In de eerste helft speelden we goed. We hadden een aantal kansen gecreëerd. Als hij dan niet valt, is dat jammer. We hadden het eerste half uur de overhand, maar we moeten die kansen wel maken", zo gaf hij aan. "Zij komen met een corner op 0-1. Het was wel een goede goal van hun. Maar dat is toch een domper voor rust."

Van Persie vond het jammer dat hij gewisseld werd. "Maar Gio zei net dat hij mij eigenlijk van plan was op 10 te zetten als het 0-2 was gebleven, maar toen scoorden zij de 0-3. Dus vandaar", zei hij daarover.

De aanvaller was het niet eens de vraag dat hij zijn loopbaan af gaat sluiten zonder prijs. "Dat is niet hoe ik het zie. Ik heb prijzen gewonnen, ik heb finales gewonnen. Ook finales verloren. Grote wedstrijden mogen spelen. Als je het nu hebt over een prijs wel of niet winnen, denk ik dat mijn carierre een prijs op zich is. Daar ben ik dankbaar en trots op", aldus Van Persie. "Natuurlijk had ik die prijs graag nog eventjes meegepakt. Dat spreekt voor zich. Ik ben sportman. Ik wil altijd winnen. Maar dit hoort er ook bij. Het is niet zo dat je altijd alles maar wint. Dit is topsport. Je wint, je verliest, daar moet je mee om gaan. Vandaag hebben we verloren. Dat is zwaar teleurstellend. We hebben alles gegeven, alleen in de eerste fase de kansen niet benut. Dat is een domper."
Tags

persie carierre fox gio meegepakt sportman verkeken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.796 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza buitenspelers dwdd geertruida gimenez grachtengordel hartman ivanusec lazio middenveldert milambo minteh nieuwkerk nieuwkoop npo paixao sauer slot stengs timber ueda volendam wehave wieffer willykment woke yoda zeroukki zerrouki