Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Clasie: 'Ik vond ons niet goed spelen'

27 februari 2019 22:52

In gesprek met Fox gaf Jordy Clasie aan te balen dat Feyenoord was uitgeschakeld én hoe de ploeg gespeeld had. "Ik vond ons niet goed spelen. Met name heel slordig aan de bal. Dat is jammer. Precies in zo'n wedstrijd dat je jezelf kan zien. Misschien wel de mooiste van het jaar", aldus Clasie. "We waren niet super slecht, maar in de eindfase waren we met momenten te slordig aan de bal. Als je in het begin die kansen maakt, wordt het een heel andere wedstrijd. Maar alleen toen hebben we iets gecreëerd."

Feyenoord kwam op achterstand nadat Ajax vlak voor rust ten onrechte een corner kreeg. "Hij was overtuigd dat het een corner was en hij zei ook dat de VAR het een corner vond. Maar in de rust zei hij weer dat de VAR niets had gezegd. Het is natuurlijk wel een heel belangrijk moment", zo gaf hij aan. "Ik heb in de rust tegen hem gezegd dat het ongelofelijk is wat hij doet. Een scheidsrechter kan altijd een fout maken, maar het was op een heel belangrijk moment. Je komt één minuut voor rust achter. Dat doet wel wat met een ploeg."

Snel na rust kreeg de ploeg nog een tegentreffer te verwerken. "Die 0-2 valt dan snel en eigenlijk zit alles daarna tegen. We begonnen ons spel niet meer te spelen en het werd alleen maar moeilijker en moeilijker", zei hij daarover.




Tags

clasie var fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda