Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'Ik heb vandaag mijn ploeg kunnen helpen'

24 februari 2019 18:47

Kenneth Vermeer had persoonlijk een lekkere middag in Eindhoven. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Uiteindelijk wel, omdat ik mijn ploeg heb kunnen helpen. Dat scheelt wel", aldus Vermeer. "We kwamen op een gegeven moment met tien man te staan en dan weet je dat je zelf wat meer te doen krijgt. Gelukkig kon ik ze er wel goed er uit halen."

In de eerste helft maakte Feyenoord zelf een uitstekende indruk. "We wilden ons eigen spel spelen. We hebben PSV goed geanalyseerd en we konden goed onder die druk uit spelen. Ze hebben wel een paar kansjes gekregen, maar we hadden zelf met een doelpunt de rust in moeten gaan", zo gaf hij aan.

De rode kaart van Sven van Beek kantelde de wedstrijd. "Je weet dan dat PSV volle bak vooruit gaat en dan is het hopen dat je een punt mee kan nemen en misschien zelfs meer", zei hij daarover. "We kwamen dan wel met tien man te staan, maar ook met tien man creëerden we nog wat kansjes. Je hoopt dan dat er een paar in gaan, maar dat mocht niet zo zijn."




Tags

vermeer kansjes beek creeerden fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda