Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Zondag gaat het om onze eer'

23 februari 2019 08:42

Ondanks dat woensdag de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax op het programma staat, wil Feyenoord ook gewoon vol voor de winst gaan in Eindhoven. "We spelen om de eer. De koploper verslaan, zoals we thuis van Ajax en PSV wonnen, dat is het doel", aldus Robin van Persie in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar dan nog staat deze wedstrijd los van Ajax in de halve finale. Een goed resultaat in Eindhoven en bijvoorbeeld een slecht resultaat van Ajax in Den Haag tegen ADO geeft ons niet opeens een voorsprong."

Zelf denkt de aanvoerder dat hij fit genoeg is om zowel tegen PSV als Ajax te kunnen spelen. "De vorige ronde van drie wedstrijden van PEC, Fortuna en Ajax begon ik driemaal in de basiself. Ik ben fysiek heel goed uit de wedstrijd tegen FC Groningen gekomen", zo geeft hij aan. "Vaak graven ploegen zich in tegen ons. Dat zal tegen PSV anders zijn. En we moeten zondag niet praten over plek drie of twee of vier. Zondag gaat het om onze eer. Dat er veel mensen weinig van ons verwachten. Dat begrijp ik wel. Het is nu aan ons."




Tags

eer persie ado basiself fortuna graven groningen knvb pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda