Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jaap Stam genoemd als nieuwe hoofdtrainer Feyenoord'

19 februari 2019 15:38 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Jaap Stam genoemd als nieuwe hoofdtrainer Feyenoord"; image source: Pro Shots

Jaap Stam zou in beeld zijn als nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. Dat weet Valentijn Driessen te melden in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Ik hoorde de naam van Jaap Stam in de wandelgangen. Hij schijnt er heel goed op te staan bij de Vrienden van Feyenoord", aldus Driessen. "In feite iemand die bij Ajax en PSV heeft gevoetbald en wel een international was. Hij heeft kunnen kijken in diverse keukens. Maar of hij de juiste man is voor Feyenoord moet je afwachten. Maar zijn naam is in ieder geval gevallen."

Dick Advocaat was lange tijd in beeld bij de directie als de ideale kandidaat, maar hij bedankte vanwege de negatieve stemming die er rondom hem hing. "Als ik Van Geel of de directie was, zou ik nu wel gaan kijken naar andere mogelijkheden voor de club. Als die bij Jaap Stam liggen, moet je nu schakelen. Want PEC Zwolle zal ook verder willen met Jaap Stam", zo geeft Marcel van der Kraan aan.

Meer op De Telegraaf




Tags

stam driessen advocaat feite keukens kick kraan pec podcast telegraaf wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik weet niet of hij goedkoop weg mag als een topclub zich meldt
+1/-1

5 jaar geleden
Zo een oud-voetballer doet het een half jaartje goed en hij is opeens een potentiële topcoch. Allemaal weer veel te voorbarig kom nou eens met een meer ervaren coach!
+3/-0

 
5 jaar geleden
Klopt noem een betere ervaren top trainer! Want dat is de eis van Feyenoord.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Blijkbaar niet. Stam is niet top, dickie is niet top. Alleen jij wil jol als trainer en dat zegt genoeg. Dus stop nu maar met herhalen
+1/-0

 
5 jaar geleden
Prima, van Geel weg en Jol nooit op de bank.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Feyenoord moet vol gaan voor deze kandidaat. Een voetbalman die nog gemotiveerd is.
+1/-0

5 jaar geleden
Lijkt me verstandig om een ervaren staf neer te zetten met bewezen staat van dienst, die bewezen spelers beter maakt (en dus geld schept voor de club) en de jeugd kansen geeft.
+1/-0

5 jaar geleden
Een trainer met totaal geen ervaring, goed voor Feyenoord?
Fräser heeft veel ervaring maar waarschijnlijk te eigenwijs voor de bobo's bij Feyenoord. Jammer dat deze heren hun onkunde zo zwaar op deze club drukken.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Sorry maar Fräser is tactisch nog minder dan Gio ( vraag het ADO en Vitesse maar)
+1/-1

 
5 jaar geleden
Wist ik niet, wie zei dat bij ADO en Vitesse? Dacht dat hij het bij Vitesse prima gedaan had.
+1/-1

5 jaar geleden
Wat mij betreft ok, kan hij mooi martin van geel wegblaffen
+1/-1

5 jaar geleden
Nou zou inderdaad een interessante optie kunnen zijn, vraag is wel of hij zelf überhaupt geïnteresseerd is om trainer van Feyenoord te worden.
+1/-1

5 jaar geleden
Ik snap niet goed waarom zo weinig namen op tafel liggen ? Heeft werkelijk niemand trek om trainer bij ons te worden? Kennelijk het station van de Laatste Hoop of zo. Ik vraag mij af of we niet beter eens zien voor een kordaat figuur die zegt "Yes, ik kom en ik wil actie zien ! ". Zijn er geen jonge Wolven meer ? Of we moeten gewoon meer gein en tanden introduceren, kan ook : John De Wolf samen met Fräser.
+1/-1

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden
Aller eerst van Geel weg! Ben blij dat iedereen nu eindelijk in ziet dat je helemaal niks aan hem hebt en hij al jaren de club kapot maakt met zijn wanbeleid. Clubs met een goeie jeugdopleiding hebben geen td nodig die loopt alleen in de weg. Schrap de functie en delegeer de taken aan professionals en werk met een goeie team manager in plaats van een td. Coach en hoofd jeugd opleidingen moeten het eens zijn bij een top aankoop binnen budget.

Stam als coach vind ik nog de minst slechte optie die ik heb gehoord in de media. Wel aub met ervaring erbij ten cate voor tactiek (of een ander, van het schip, everse, van hanegem in adviserende rol) moniz voor fysiek als assistenten. Maar met deze door mij genoemde assistenten zou je ook kunnen overwegen gullit weer hoofd coach te maken voor een paar jaar. Werkt prima met jeugd heeft oog voor talent en zijn naam en faam kan wat positieviteit los maken bij feyenoord.
+2/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki