Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We hebben volgens mij één keer op doel geschoten, dat kan gewoon echt niet'

18 februari 2019 07:21

In gesprek met het Algemeen Dagblad gaf Jens Toornstra aan dat het zo niet meer verder kan. "In de kleedkamer zeiden we het allemaal. Dit was wel echt de slechtste wedstrijd die wij hebben gespeeld dit seizoen. Dat is zorgwekkend. Heel zorgwekkend", aldus Toornstra. "We hebben het al zo vaak over de wisselvalligheid gehad, maar vandaag was het ver onder de maat. We hebben de hele wedstrijd in de fysieke duels niets in te brengen gehad. In balbezit was het heel slecht. We hebben zoveel ballen ingeleverd. We hebben volgens mij één keer op doel geschoten, dat kan gewoon echt niet."

De middenvelder verwacht dat de komende tegenstanders van Feyenoord ook allemaal volle bak gaan spelen al ze de afgelopen wedstrijden gezien hebben. "Ik heb mijn best gedaan, maar iedereen heeft onder de maat gespeeld. En ja, ik werd gewisseld, maar ik had ook een stijf bovenbeen. Dat was niet de reden dat ik zo slecht speelde hoor", zo gaf hij aan. "Het is voor ons ook een raadsel waarom we zo wisselvallig zijn. Tegen Excelsior was het ook niet goed, maar die wedstrijd hoefden we niet te verliezen. Vandaag tegen FC Groningen hebben we niets laten zien."




Tags

toornstra zorgwekkend bovenbeen excelsior groningen hoefden raadsel stijf wisselvallig wisselvalligheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente yoda zeroukki