Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Boeve: 'Als je de ploeg tegen FC Groningen zag spelen dan was het wel heel armoedig'

18 februari 2019 07:08

De Telegraaf-rapporteur Peter Boeve constateerde in Groningen dat de thuisploeg veel beter was dan Feyenoord. "Het middenveld van Feyenoord werd overvleugeld. Tonny Vilhena verloor al z’n duels, Jens Toornstra heb ik nauwelijks gezien en het spel van Jordy Clasie vond ik al helemaal schrijnend", aldus Boeve. "Die jongen leed continu balverlies en was daarmee ook debet aan de tegengoal Op een gegeven moment ging hij de bal ophalen in de verdediging en schoot hem vervolgens uit. Ik had Clasie absoluut gewisseld."

Volgens Boeve presteerde de hele ploeg ondermaats. "Het lijkt wel of ze al hun kruit hebben verschoten in de wedstrijd tegen Ajax. Alsof daarmee het hele seizoen al goed is", zo gaf hij aan. "In de beker zullen ze dat kunstje moeten herhalen om nog kans te maken op een prijs. Giovanni van Bronckhorst heeft het in de afgelopen jaren geweldig gedaan bij Feyenoord en de club ook prijzen bezorgd, maar als je de ploeg tegen FC Groningen zag spelen dan was het wel heel armoedig."




Tags

boeve groningen armoedig clasie balverlies bronckhorst debet herhalen kruit kunstje ondermaats overvleugeld rapporteur schrijnend telegraaf toornstra verschoten vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki