Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Clasie: 'We hebben al veel slechte wedstrijden gespeeld, maar deze was een dieptepunt'

17 februari 2019 17:19

Ook Jordy Clasie kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag of dit de slechtste wedstrijd van het seizoen was. "We hebben natuurlijk al heel veel slechte wedstrijden gespeeld, maar deze was een dieptepunt", aldus Clasie. "In de kleedkamer waren we natuurlijk boos op elkaar, maar verder was het heel erg stil. De trainer heeft natuurlijk wel een paar dingen gezegd over de wedstrijd, maar verder was het heel erg stil."

De ploeg maakte een heel apathische indruk volgens de middenvelder en het lukte in de wedstrijd niet om dat om te draaien "Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd en we zijn er geen moment in gekomen", zo gaf hij aan. "We hebben volgens mij één poging op doel gehad. Dit is ons nog nooit overkomen. Dat geeft wel aan hoe we vandaag hebben gespeeld."

Niemand kon de ploeg op sleeptouw nemen. "Van te voren hebben we natuurlijk een bepaalde speelwijze wat we wilden gaan spelen. Maar hoe we dat hebben uitgevoerd... Het begint bij de duels. In ieder duel word je afgetroefd. Je hebt vandaag dik verdiend verloren", zei hij daarover. "Ik zit zelf ook niet in de beste fase op dit moment en dat weet ik zelf ook. Het is heel lastig om te verklaren. Je doet je best. Dat is altijd zo. De ene wedstrijd komt er het er uit en de ander minder. Het is duidelijk dat ik nu in een mindere fase zit."




Tags

clasie dieptepunt apathische fox poging uitgevoerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg