Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het gaat bijna altijd heel moeizaam'

17 februari 2019 17:05

Steven Berghuis vond het in Groningen een heel frustrerende middag. "Het gaat bijna altijd heel moeizaam. Vooral in het voetbal. We vinden de vrije man niet en het gaat heel erg langzaam. Dan geef je elke tegenstander hoop", aldus Berghuis.

De aanvaller kreeg de vraag hoe dit in de ploeg moet veranderen. "Dat is geen vraag voor mij. Het is aan de trainer om iets te veranderen daarin. We moeten proberen om de dingen te doen die worden gevraagd, maar elke keer is het zo moeizaam", zo gaf hij aan. "Het is heel makkelijk om te zeggen als je niet goed voetbalt dat het ligt aan strijd en inzet. Dat is het niet. Het lijkt misschien zo, maar dat is het niet. Het loopt niet aan de bal, maar ook zonder de bal niet. We krijgen geen moment druk naar voren. Dan lijkt het zo."

Berghuis ziet het niet als een probleem bij alleen uitwedstrijden. "Als je onze wedstrijden ziet, hebben we het ook thuis dat het moeizaam gaat. We trekken hem dan wel over de streep", zei hij daarover. "Voor tegenstanders is het moeilijk om naar De Kuip te komen. Dat is gewoon heel anders. Maar als je de wedstrijden uit en thuis naast elkaar legt, zie je steeds dezelfde fouten terug komen."




Tags

berghuis groningen kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris